English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Οδηγοί που σώθηκαν την τελευταία στιγμή

www.tips-fb.com



Οδηγοί που σώθηκαν την τελευταία στιγμή (pics)
Πολύ τυχεροί ήταν οι οδηγοί των οχημάτων που θα δείτε στις φωτογραφίες αφού σώθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Αυτοκίνητα στο χείλος του γκρεμού και φορτηγά αναποδογυρισμένα δεν άφησαν στους οδηγούς το περιθώριο να κάνουν τίποτε παραπάνω από την προσευχή τους. Δείτε τις φωτογραφίες με τους πιο τυχερούς οδηγούς:













read more "Οδηγοί που σώθηκαν την τελευταία στιγμή"

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Βιβλία που οι ταινίες κατέστρεψαν

www.tips-fb.com

Το «όχι τόσο καλή ταινία όσο το βιβλίο» μοιάζει να είναι ένα συνηθισμένο παράπονο αυτές τις μέρες και είναι ένα που χαρακτηρίζει το One Day, το δράμα όπου πρωταγωνιστεί η Άν Χάθαγουεϊ και είναι βασισμένο στο πολυαγαπημένο μυθιστόρημα του Ντείβιντ Νίκολς. 

Είτε είναι η αβέβαια βόρειοαγγλική προφορά της Χάθαγουεϊ, είτε η απουσία συναισθηματικού βάθους στη ταινία, μιλάμε για την ίδια κριτική που συχνά έχει στόχο τους κινηματογραφιστές που τολμούν να προσαρμόσουν ένα bestseller. Αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Αφού, ποιος στο καλό βάζει τον Νίκολας Κέιτζ να παίξει έναν αξιωματικό που μιλάει ελληνικά; Την Ντέμι Μουρ μία αδικημένη γυναίκα στα 1600; Την Τζούλια Ρόμπερτς την Τίνκερμπελ; Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις χειρότερες προσαρμογές βιβλίων στην ιστορία του σινεμά...



The Time Traveller's Wife

Το ντεμπούτο μυθιστόρημα της Όντρεϊ Νίφενεγκερ ήταν ένα σοφιστικέ μυθιστόρημα που έκανε τους αναγνώστες να κλαίνε ασταμάτητα. Η κινηματογραφική εκδοχή ήταν ένα μέτριο φιλμ, με τους Ρέιτσελ Άνταμς και Έρικ Μπάνα να αποτυγχάνουν να ταιριάξουν. Και το γεγονός πως προσπάθησε να «πειράξει» την έτσι κι αλλιώς περίπλοκη χρονικά πλοκή του φιλμ, ήταν ακόμα ένα λάθος.


The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

Πόσο θέλαμε να είναι εξαιρετικό, να είναι αντάξιο των ξεκαρδιστικών cult sci-fi μυθιστορημάτων, των ραδιοφωνικών σειρών ή ακόμα και των τηλεοπτικών. Αλλά δεν ήταν. Ακόμα και η αφήγηση του μοναδικού Στίβεν Φράι δεν μπόρεσε να το κάνει ούτε στο ελάχιστο αστείο ή ενδιαφέρον. Και τι χρειάζονταν όλα αυτά τα καινούργια subplots;


H ενθουσιώδης ιστορία του Λουί ντε Μπερνιέρ αυτού του ρομάντζο τον καιρό του πολέμου σ' ένα Ελληνικό νησί ήταν από εκείνα τα βιβλία που όλοι σου λένε πως ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσεις. Αλλά αυτό δεν ήταν αντίστοιχα ένα από εκείνα τα φιλμ. Με μηδέν χημεία ανάμεσα στον Νίκολας Κέιτζ και την Πινέλοπε Κρουζ και ένα σωρό από απίστευτα περίεργες προφορές, το μόνο που είχε να προσφέρει το φιλμ ήταν οι εκπληκτικές τοποθεσίες και τον Τζον Χαρτ που ήταν το καλύτερο πράγμα σ' ένα κακό φιλμ. Για ακόμα μία φορά.


Hook


Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς είναι ένας από εκείνους τους ηθοποιούς που είτε κάνουν εξαιρετικά φιλμ (One Hour Photo) ή, δυστυχώς πιο συχνά, ταινίες όπως αυτή. Αυτό που είναι πιο εντυπωσιακό είναι πως αυτό το αργό σε ρυθμό φιλμ ήταν του Στίβεν Σπίλερμπεργκ, ένας άντρας που δεν είναι γνωστός για ακούσιες ταινίες καταστροφών. Μάλιστα στην εκδοχή του 1990 στην ιστορία του Πίτερ Παν πρωταγωνιστούσε η Τζούλια Ρόμπερτς ως η Τίνκερμπελ, κάτι που είναι απλά λάθος.


A Good Year

Εδώ έχουμε ένα εντυπωσιακά απαίσιο φιλμ που θα πρέπει να δείτε μόνο και μόνο από περιέργεια. Εάν δηλαδή είστε περίεργοι να ακούσετε τον Ράσελ Κρόου να μιλάει σε μία απαίσια Βρετανική προφορά ενώ προσπαθεί να είναι αστείος όπως ο Χιου Γκραντ. Ναι, αυτός και ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ είναι φίλοι, αλλά αυτή η καταστροφική προσαρμογή της κωμωδίας "παιδί της πόλης κληρονομεί έναν αμπελώνα" ήταν κάτι που κανένας από τους δύο δεν θα έπρεπε να είχαν αγγίξει. Η Μάριον Κοτιλάρντ ήταν η όμορφη Γαλλίδα που της χρέωσαν την δίχως αντίκρυσμα αποστολή να προσπαθήσει να δώσει έναν πιο sexy τόνο. Καθόλου εκλεκτή χρονιά.


Eragon


Βασισμένο στο best seller μυθιστόρημα του Κρίστοφερ Παολίνι, αυτή η «αγροτόπαιδο συναντά δράκο» ιστορία φαντασίας, κατατροπώθηκε από κοινού από κριτικούς και κοινό. Πολλοί το σύγκριναν με τον 'Αρχοντα των Δαχτυλιδιών και τον Πόλεμο των Άστρων, αλλά μόνο ως μία «νερωμένη» αντιγραφή τους. Όση φωτιά και να έβγαζε από το στόμα και τα ρουθούνια του ο Τζον Μάλκοβιτς, δεν θα έφτιαχναν τα πράγματα. Γεγονός: η πιο πρόσφατη ερμηνεία του αστέρα του φιλμ Εντ Σπέλιρς ήταν παίζοντας τον «Φοιτητή» σ' ένα φιλμ μικρού μήκους ονόματι The Ride.


The Scarlet Letter

Βάλτε την Ντέμι Μουρ σ' ένα κουστούμι εποχής και οι συναγερμοί έχουν ήδη αρχίσει να χτυπούν. Προσθέστε μία ερωτική σκηνή στην μπανιέρα και ένα happy end και έχετε φύγει καρφί για την λίστα των Χρυσών Βατόμουρων. Αυτή η προσαρμογή του κλασικού μυθιστορήματος του 1850 ήταν περισσότερο υστερικό από ιστορικό και ήταν μία διάσημη αποτυχία. Ακολούθησαν επτά υποψηφιότητες για Χρυσά Βατόμουρ. Όπως του έπρεπε...


The Time Machine

Ακόμα κι αν σας αρέσουν οι ταινίες που ταξιδεύουν στο χρόνο και ο Γκάι Πιρς (εμάς μας αρέσουν), μετά δυσκολίας θα σας ανάγκαζαν να συμπαθήσετε την προσαρμογή του μυθιστορήματος του X.Τζ. Γουέλς του 2002. Ξεκινούσε σχετικά καλά αλλά κατέληγε ένα πλαδαρό φουτουριστικό B movie, με πρωταγωνίστρια για κάποιο άγνωστο λόγο την Ιρλανδέζα τραγουδίστρια Σαμάνθα Μούμπα. Και αυτό τον εγγονό του Γουέλς, Σάιμον Γουέλς. Ούπς.


Κώδικας Ντα Βίντσι

Εάν θέλετε να θυμηθείτε το αληθινό νόημα της βαρεμάρας, βάλτε αυτό το φιλμ στο DVD player. Ούτε η γλυκιά Όντρεϊ Τοτού θα μπορούσε να δώσει ζωή σ' αυτή την κουραστική προσαρμογή του bestseller του Νταν Μπράουν περί των θρησκευτικών μυστικών. Και η ανέκφραστη ερμηνεία του Τομ Χανκς έκανε την βραδύτατη πλοκή να σέρνει τα πόδια της ακόμα πιο αργά. Που πήγε εκείνος ο αστείος τύπος του Big;


Marley & Me

Marley & Me (Rex)

Το βιβλίο Marley & Me ήταν ένα αρκετά καλό βιβλίο, ένας καλογραμμένος τόμος από τον δημοσιογράφο των New York Times, Τζον Γκρόγκαν. Η ταινία ωστόσο, απέτυχε να βγάλει γέλιο από το κακοφτιαγμένο σκυλο-σενάριο και έγινε ακόμα μία προσθήκη στην ολοένα και αυξανόμενη λίστα των όχι και τόσων καλών ταινιών της Τζένιφερ Άνιστον. Εντάξει, πολύς κόσμος πήγε να το δει, αλλά αυτό σημαίνει marketing...

read more "Βιβλία που οι ταινίες κατέστρεψαν"

Λαμπερά ζευγάρια

www.tips-fb.com
Σε κάθε τους έξοδο, συγκεντρώνουν όλα τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ οι προσωπικές τους στιγμές είναι το αγαπημένο θέμα των paparazzi.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού και το χαστούκι που έριξε το γνωστό μοντέλο στον Έλληνα σταρ ήταν η σπίθα του έρωτά τους. Μπορεί να μην έχουν παντρευτεί, όμως έχουν ήδη μια κόρη και περιμένουν από στιγμή σε στιγμή την άφιξη του γιου τους.


Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι του 2010. Η παραδοχή της σχέσης τους έφερε μια σειρά από δημοσιεύματα, καθώς και πλήθος φωτογραφικά στιγμιότυπα του ζευγαριού.


Ο παρουσιαστής με την ηθοποιό είναι πολλά χρόνια ζευγάρι. Έχουν, μάλιστα, δύο παιδιά.


Η γνωριμία τους μετράει πολλά χρόνια, πριν καταλήξει σε γάμο, καθώς ήταν φίλοι πριν γίνουν ζευγάρι. Το 2009 παντρεύτηκαν, ενώ ο καρπός του έρωτά τους φέρει το όνομα Φίλιππος-Ραφαήλ.


Η αμεσότητα και η ειλικρίνεια του τραγουδιστή ήταν αυτό που κέρδισε το μοντέλο από την Κροατία, πριν από περίπου δύο χρόνια.


Η σχέση τους πλέον μετράει αρκετά χρόνια, ενώ ο ερχομός της κόρης τους τους ανάγκασε να αναβάλουν προσωρινά το θρησκευτικό γάμο τους.


Νέοι και ανερχόμενοι, γνωρίστηκαν μέσα από τη δουλειά τους, και από τότε είναι μαζί σε κάθε τους έξοδο.  

read more "Λαμπερά ζευγάρια"

Οι 5 ακριβότερες εμπορικές οδοί του κόσμου

www.tips-fb.com

                            
Στην πρώτη θέση, όπως και πέρυσι, η 5η Λεωφόρος στη Νέα Υόρκη, με μισθωτική αξία 16.704 ευρώ ετησίως ανά τετραγωνικό μέτρο.





















Ακολουθεί η Ginza στο Τόκιο, στα 7.750 ευρώ.



















Η Pitt Street Mall στο Σίδνεϊ βρίσκεται στην 4η θέση φέτος, στα 7.384 ευρώ.





Η Champs Elysees στο Παρίσι βρίσκεται στην πέμπτη θέση, στα 7.364 ευρώ ετησίως.


read more "Οι 5 ακριβότερες εμπορικές οδοί του κόσμου"

ΤΑ 100 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

www.tips-fb.com

Η λίστα αυτή δημοσιεύτηκε στο τεύχος Ιουνίου 2008 του έγκριτου μουσικού περιοδικού Rolling Stone. Ένα απόσπασμα από το κείμενο που τη συνοδεύει φωτίζει τα κριτήρια που έλαβαν υπόψη τους οι συντάκτες του περιοδικού για να τη διαμορφώσουν:
«... Αυτό είναι που κάνει μεγάλο ένα ροκ εντ ρολ κιθαριστικό ήχο: ένα ακαταμάχητο ριφ, ένα σόλο ή ένα τζαμάρισμα που σου ανεβάζει τη διάθεση κάθε φορά που το ακούς. Μία νότα που σου κολλάει και την παίζεις ξανά και ξανά. Κάθε τραγούδι της λίστας διαθέτει αυτές τις συγκινήσεις. Αλλά είναι οι καλύτερες κιθαριστικές στιγμές, γι' αυτό που υπάρχει μέσα στις νότες: Πείνα, Οργή, Απόγνωση και Χαρά, συχνά όλα αυτά μαζί. Μπορείς να ακούσεις, μπλουζ, γκόσπελ και ροκαμπίλι, μεταμορφωμένα από την ανάγκη να πει κάποιος κάτι νέο και δυνατό, αμέσως. Το Ροκ εντ Ρολ είναι ο ήχος της ανεξαρτησίας για πάνω από μισό αιώνα και η κιθάρα είναι η απελευθερωτική φωνή του. Αυτοί είναι οι 100 λόγοι του αφιερώματος...»
A/AΤΙΤΛΟΣΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ/ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΗΜ/ΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦ.
1Johnny B GoodeChuck Berry31/03/1958
2Purple HazeJimi Hendrix Experience17/03/1967
3CrossroadsCream16/01/1969
4You Really Got MeKinks04/08/1964
5Brown SugarRolling Stones16/04/1971
6EruptionVan Halen10/02/1978
7While My Guitar Gently WeepsBeatles22/11/1968
8Stairway To HeavenLed Zeppelin08/11/1971
9Statesboro BluesAllman Brothers BandΙούλιος 1971
10Smells Like Teen SpiritNirvana10/09/1991
11Whole Lotta LoveLed Zeppelin07/11/1969
12Voodoo ChildJimi Hendrix Experience16/09/1968
13LaylaDerek & The Dominos1970
14Born To RunBruce Springsteen25/08/1975
15My GenerationWho29/10/1965
16Cowgirl In The SandNeil Young with Crazy Horse14/05/1969
17Black SabbathBlack Sabbath13/02/1970
18Blitzkrieg BopRamonesΑπρίλιος 1976
19Purple RainPrince & The Revolution26/09/1984
20People Get ReadyImpressions1965
21Seven Nation ArmyWhite Stripes07/03/2003
22A Hard Day’s Night!Beatles10/07/1964
23Over Under Sideways DownYardbirdsΜάιος 1966
24Killing In The NameRage Against The MachineΝοέμβριος 1992
25Can’t You Hear Me KnockingRolling Stones23/04/1971
26How Blue Can You GetBB King1964
27Look Over Yonders WallPaul Butterfield Blues BandΟκτώβριος 1965
28Where The Streets Have No NameU2Αύγουστος 1987
29Back In BlackAC/DC25/07/1980
30Rock Around The ClockBill Haley & His Comets13/05/1954
31Keep Yourself AliveQueen06/07/1973
32Sultans Of SwingDire Straits1978
33Master Of PuppetsMetallica03/03/1986
34Walk This WayAerosmith28/08/1975
351969Stooges05/08/1969
36Ιnterstellar OverdrivePink Floyd05/08/1967
37That’s All RightElvis Presley19/07/1954
38Stay With MeFaces1971
39Black Magic WomanSantana1970
40I Can See For MilesWho14/10/1967
41Marquee MoonTelevision08/02/1977
42HideawayJohn Mayall’s Blues BreakersΙούλιος 1966
43Holidays In The SunSex Pistols14/10/1977
44Dig Me OutSleater-Kinney08/04/1997
45I Saw Her Standing ThereBeatles22/03/1963
46MisirlouDick Dale & His Del-Tones1962
47PanamaVan Halen09/01/1984
48London CallingClash07/12/1979
49Machine GunJimi Hendrix Experience25/03/1970
50DebaserPixies22/09/1997
51Crazy TrainOzzy Osbourne20/09/1980
52My Iron LungRadiohead24/10/1994
53Born On The BayouCreedence Clearwater Revival05/01/1969
54Little WingStevie Ray Vaughan & Double Trouble05/11/1991
55White RoomCreamΙανουάριος 1969
56Eight Miles HighByrds14/03/1966
57Dark StarGrateful DeadΑπρίλιος 1968
58RumbleLink Wray & His Ray MenΑπρίλιος 1958
59Freeway JamJeff BeckΜάρτιος 1975
60Maggot BrainFunkadelicΙούλιος 1971
61Soul ManSam & Dave1967
62Born Under A Bad SignAlbert KingΑύγουστος 1967
63Sweet Child O’ MineGuns N’ Roses18/08/1988
64Free BirdLynyrd Skynyrd23/11/1974
65Message In A BottlePolice05/10/1979
66Texas FloodStevie Ray Vaughan & Double Trouble13/06/1983
67Adam Raised A CainBruce Springsteen02/06/1978
68Thrill Is GoneBb King1970
69MoneyPink Floyd23/06/1973
70Bullet With Butterfly WingsSmashing Pumpkins24/10/1995
71Take It Or Leave ItStrokes30/07/2001
72Say It Ain’t SoWeezer13/07/1995
73Summertime BluesBlue CheerΙανουάριος 1968
74La GrangeZΖ Top26/07/1973
75Willie The PimpFrank Zappa10/10/1969
76American GirlTom Petty09/11/1976
77Even FlowPearl Jam27/08/1991
78Stone CrazyBuddy Guy1981
79Silver RocketSonic YouthΟκτώβριος 1988
80Kid CharlemagneSteely DanΜάιος 1976
81Beat ItMichael Jackson14/02/1983
82Walk Don’t RunVenturesΔεκέμβριος 1960
83What I GotSublime27/08/1996
84GravityJohn Mayer31/01/2007
85You Enjoy MyselfPhish08/05/1989
86I Ain’t SuperstitiousJeff BeckΑύγουστος 1968
87RedKing CrimsonΝοέμβριος 1974
88MonaQuicksilver Messenger ServiceΜάρτιος 1969
89I Love Rock ‘N’ RollJoan Jett & The Blackhearts18/11/1981
90How Soon Is Now?Smiths28/01/1985
91Drunkship Of LanternsMars Volta24/06/2003
92Memo From TurnerMick Jagger23/10/1970
93Only ShallowMy Bloody Valentine04/11/1991
94Money For NothingDire Straits24/06/1985
95OmahaMoby GrapeΙούνιος 1967
96New Day RisingHüsker DüΙανουάριος 1985
97No One KnowsQueens Of The Stone Age26/11/1902
98Under The BridgeRed Hot Chili Peppers10/03/1992
99Run ThruMy Morning Jacket09/09/2003
100VicariousTool17/04/2006
read more "ΤΑ 100 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ"

ΟΙ 50 ΠΙΟ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

www.tips-fb.com

Ο παρακάτω κατάλογος με τους «50 πιο εκτυφλωτικά καταθλιπτικούς δίσκους όλων των εποχών» δημοσιεύτηκε στο τεύχος της 22ας Ιανουαρίου 2011 του βρετανικού μουσικού περιοδικού New Musical Express (NME).
A/AΤΙΤΛΟΣΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ / ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΗΜ/ΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦ.
1The Holy BibleManic Street Preachers29/08/1994
2Let Ιt Come DownSpiritualized17/09/2001
3In UteroNirvana13/09/1993
4Meat Is MurderThe Smiths14/02/1985
5DesertshoreNicoΔεκέμβριος 1970
6PornographyThe Cure03/05/1982
7Pink MoonNick Drake25/02/1972
8I'm A Bird NowAnthony And The Johnsons01/02/2005
9American IV: The Man Comes AroundJohnny Cash05/11/2002
10808s & HeartbreakKanye West24/11/2008
11DummyPortishead17/10/1994
12Vauxhall &IMorissey14/03/1994
13BlueJoni Mitchell22/06/1971
14The DriftScott Walker08/05/2006
15154WireΣεπτέμβριος 1979
16The Downward SpiralNine Inch Nails08/03/1994
17HeroesDavid Bowie14/10/1977
18ViolatorDepeche Mode19/03/1990
19Songs of Love and HateLeonard CohenΜάρτιος 1971
20Talk Talk TalkThe Psychedelic Furs06/06/1981
21Your Funeral...My TrialNick Cave and the Bad Seeds03/11/1986
22CloserJoy Division18/07/1980
23Monoliths & DimensionsSunnΟ)))18/05/2009
24White Light From The Mouth Of InfinitySwans1991
25This Nation's Saving GraceThe Fall23/09/1985
26My WarBlack FlagΜάρτιος 1984
27SpiderlandSlint27/03/1991
28Elephant ShoeArab Strap13/09/1999
29Pre-Millennium TensionTricky11/11/1996
30Here, My DearMarvin Gaye15/12/1978
31Third/Sister LoversBig Star1978
32Candy Apple GreyHusker DuΜάρτιος 1986
33The Blackened AirNina Nastasia09/04/2002
34BerlinLou ReedΙούλιος 1973
35Ok ComputerRadiohead16/06/1997
36Things We Lost in the FireLow22/01/2001
37Black SabbathBlack Sabbath13/02/1970
38In An Aeroplane Over The SeaNeutral Milk Hotel10/02/1998
39GlasvegasGlasvegas08/09/2008
40The Doctor Came At DawnSmog10/09/1996
41I See A DarknessSonnie “Prince” Billy19/01/1999
42Lady Sings The BluesBillie Holiday1956
43Metal BoxPublic Image Limited23/11/1979
44SuicideSuicide28/12/1977
45The Back RoomEditors25/07/2005
46Turn On The Bright LightsInterpol19/08/2002
47NebraskaBruce Springsteen30/09/1982
48A Rush of Blood To The HeadColdplay26/08/2002
49This Is HardcorePulp30/03/1998
50XXThe XX17/04/2009

read more "ΟΙ 50 ΠΙΟ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ"

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Γερασμένοι celebrities – Κλούνεϊ, Ντίαζ, Μπίμπερ και άλλοι

www.tips-fb.com

Παραμένει ένα από τα μεγάλα μυστήρια της ζωής γιατί τόσοι πολλοί αστέρες μοιάζουν να μεγαλώνουν με ένα διαφορετικό, ή για να είμαστε ακριβείς, μικρότερο ρυθμό από πολλούς από εμάς που οι καριέρες μας δεν έχουν να κάνουν με συνεχείς φωτογραφίσεις. 

Αλλά τελικά το γήρας μας προλαβαίνει όλους. Σ' αυτή τη gallery, φανταζόμαστε ένα πιθανό μέλλον όπου οι αστέρες που ξέρουμε και αγαπάμε υποκύπτουν τελικά στην ολομέτωπη επίθεση του χρόνου. 




Τζορτζ Κλούνεϊ – 74 ετών

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στα 74: Ο Τζόρτζ άφησε την ηθοποιία το 2029 για να επικεντρωθεί στην σκηνοθετική του καριέρα. Μιας και δεν ήταν πλέον υποχρεωμένος να φροντίζει τον εαυτό του για διάφορους ρόλους, ο Τζορτζ σταμάτησε να ξυρίζεται και αντιστάθηκε στην πρόκληση να βάψει τα μαλλιά του. Παρέμεινε φυσικά αδυναμία των γυναικών. Εδώ τον βλέπουμε σ' ένα πάρτι στο Χόλιγουντ το 2036.

Κάμερον Ντίαζ – 68 ετών

Η Κάμερον Ντίαζ στα 68: Η Κάμερον εξαφανίστηκε από τη μεγάλη οθόνη για πολλά χρόνια από το 2015, όμως η φωνή της επέστρεψε το 2040 για το πολυαναμενόμενο animation sequel του Shrek: The New Final Chapter. Μία απρόσμενη σειρά από γεγονότα την βρήκε όχι μόνο να δανείζει τη φωνή της στην Βασίλισσα Μητέρα Φιόνα, αλλά αντικατέστηκε και τον Έντι Μέρφι στη φωνή του Γαϊδάρου. Ήταν ένας ρόλος που θα της χάριζε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερη Φωνή για Animated Ανθρωπόμορφο Ζώο*. Εδώ την βλέπουμε στο κόκκινο χαλί να παρακολουθεί τα βραβεία. 

Cheryl Cole - age 48

Η Σέριλ Κόουλ στα 48: Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί πως η Σέριλ πρόσεχε τον εαυτό της. Όχι μόνο επειδή έδειχνε σαφέστατα καλά για την ηλικία της, αλλά επειδή το 2024, σε μία τελευταία προσπάθεια να αντισταθούν στο θάνατο τα έντυπων media, υπήρχαν τουλάχιστον τρεις εθνικές εφημερίδες και δύο μηνιαία περιοδικά αφιερωμένα αποκλειστικά στη ζωή της. Σελίδες επί σελίδων αναφέρονται στο τι έτρωγε, κάθε πότε γυμναζόταν, ποιος της έκανε πλαστική εγχείρηση, πόσο συχνά βούρτσιζε τα δόντια της, τι χρώμα βαφής χρησιμοποιούσε (επί 25 ολόκληρες σελίδες υπήρχε διαφημιστικό δείγμα), ποιος σχεδίασε τα ρούχα που φορούσε και τα αποτελέσματα της τελευταίας εξέτασης αίματός της. Εδώ την βλέπουμε το 2031 να παρευρίσκεται στο Cheryl Cole British Press Awards όπου παρουσίασε το επιφανές βραβείο για το Πλέον Πειστικό Άρθρο που Έπεισε πως ένα Προφανές Διαφημιστικό Τρικ ήταν Αληθινό Γεγονός.

Τζάστιν Μπίμπερ – 29 ετών

Ο Τζάστιν Μπίμπερ στα 29: Χωρίς τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια του (μετά από μία δεκαετία συνεχόμενων συναυλιών) αλλά και με προσεκτικά «καλλιεργημένη» τριχοφυία στο πρόσωπο, κάποιος θα μπορούσε να πιστέψει πως ο Τζάστιν είναι ακόμα ένας έφηβος, αν και μοιάζει πιο πολύ με ένα απαίσια δύσμορφο πορτραίτο του εαυτού του που κρύβεται στην σοφίτα. Αλλά όχι, το 2024 ο Τζάστιν δούλευε ακόμα σκληρά διασκεδάζοντας τους οπαδούς του. Φυσικά, μέχρι τότε, οι "Beliebers" είχαν ιδρύσει την Εκκλησία των Τζάστινς των Τελευταίων Ημερών. Μία αναγνωρισμέη θρησκεία στο μεγαλύτερο μέρος του Δυτικού κόσμου, εκτός από την Γερμανία, που δεν ήξερε τι είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Τζέμα Άρτερτον – 44 ετών

Η Τζέμα Άρτερτον στα 44: Η Τζέμα δέχθηκε συγχαρητήρια από πολλά celebrity περιοδικά επειδή επέτρεψε στον εαυτό της να γεράσει φυσιολογικά και κομψά, αντί να υποκύψει στις απαιτήσεις του Χόλιγουντ για «αιώνια νιότη». Είναι ντροπή πάντως πως τα ίδια περιοδικά είχαν περάσει πολλούς περισσότερους μήνες γελοιοποιώντας την, επειδή δεν ζούσε σύμφωνα με τα στάνταρ που είχαν ειδικά θέσει την τάδε εβδομάδα. Η κινηματογραφική της καριέρα άρχισε να παραπαίει. Εδώ την βλέπουμε στα BAFTA το 2030, περιμένοντας τη μέρα που θα είναι μεγάλη αρκετά για να γίνει σεβαστη Βρετανίδα ηθοποιός και η κινηματογραφική της καριέρα θα αναθερμανθεί με μία σειρά από ρόλους όπου θα παίζει την «γαλαζοαίματη» σε ιστορικά δράματα.

Ντέιβιντ Μπέκαμ – 59 ετών

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα 59: Πολλοί περίμεναν πως ο Ντέιβιντ θα συνέχιζε μία τρόπον τινά καριέρα στο ποδόσφαιρο. Ως προπονητής, μάνατζερ ή ακόμα και σχολιαστής. Ίσως όχι το τελευταίο. Το 2021 ωστόσο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ενστερνίστηκε πλήρως την άλλη πλευρά της ζωής του, την μόδα, και αποδείχθηκε μία δημιουργική ευφυία. Μέχρι το 2028 θα θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές που δούλευαν στο Μιλάνο. Ορισμένοι λένε πως ήταν η ζήλεια της γυναίκας του που προκάλεσε το διαζύγιο από την Βικτώρια. Άλλοι λένε πως εκείνη αρνήθηκε να φορέσει τα σχέδιά του. Όποιος και να ήταν ο λόγος, όλοι συμφώνησαν πως από τότε που παντρεύτηκε τη δεύτερη γυναίκα του, Τζέρι, η φαντασία του εκτοξεύτηκε. Εδώ τον βλέπουμε το 2035 λίγο πριν αποκαλύψει την περίφημη Waterworks collection του, μία σειρά από ρούχα τόσο όμορφα που ανάγκασε πολλούς ανθρώπους να ξεσπούν σε κλάματα και μόνο που τα κοιτούσαν.

Μέγκαν Φοξ – 38 ετών

Η Μέγκαν Φοξ στα 38: Καημένη Μέγκαν. Δεν πέρασε πολύς καιρός μετά την κυκλοφορία του Transformers: Robots In De Skies που ο κόσμος συνηδειτοποίησε την ικανότητά της να ερμηνεύει...αν και δεν ήταν καν μία ικανότητα. Γνωρίζοντας πως η κινηματογραφική της καριέρα βασιζόταν στην ομορφιά της, η Μέγκαν έβαλε τα δυνατά της να συνεχίσει να δείχνει σα μία 24χρονη. Και τα κατάφε, τουλάχιστον προσπάθησε εάν στεκόσουν τουλάχιστον 15 μέτρα μακριά της. Από κοντά δεν θα μπορούσες να πεις πως δεν είχε προσπαθήσει, αλλά αυτά τα φουσκωμένα χείλια, το ψεύτικο μαύρισμα, και το τραβηγμένο δέρμα, την πρόδιδαν. Εδώ την βλέπουμε το 2025 στην πρεμιέρα του τελευταίου κινηματογραφικού της ρόλου, μία cameo εμφάνιση στο remake του Saved by the Bell για τη μεγάλη οθόνη.

Ντάνιελ Κρεγκ – 66 ετών

Ντάνιελ Κρεγκ: Ο Ντάνιελ συνέχισε να απολαμβάνει μία γεμάτη και με ποικιλία καριέρα, αλλά όπως συνέβη και σε άλλους πριν απ' αυτόν, η σκιά του Μποντ θα τον κυνηγούσε πάντα. Τη χρονιά 2035 είδε την πέμπτη επανεκίνηση του Τζέιμς Μποντ franchise. Ο Ντάνιελ επέστρεψε ως Μποντ, όπως έκαναν και οι Τίμοθι Ντάλτον, Πιρς Μπρόσναν, ο γιος του Σον Κόνερι, Τζέισον και ο 8ος Μποντ, Ράσελ Μπραντ. Ο τίτλος του φιλμ ήταν Οι Πέντε Μποντ και η πλοκή αποκάλυψε πως ένας μυστηριώδης επιστήμονας (αργότερα αποκαλύπτεται πως είναι ο γιος της Pussy Galor και του Dr No) είχε ταξιδέψει μέσα στο χρόνο, «μαζεύοντας» τις διάφορες μετενσαρκώσεις και αναγκάζοντάς τους να παίξουν το επικίνδυνο παιχνίδι του Rassilon. H ταινία ήταν μία τεράστια επιτυχία και μάλιστα ανέστησε την βρετανική κινηματογραφική βιομηχανία.

Κέιτι Χολμς – 78 ετών

Η Κέιτι Χολμς στα 78: Η Κέιτι και ο Τομ άφησαν τα φώτα της δημοσιότητας το 2040, προς έκπληξη όλων. Κανείς δεν γνώριζε που πήγαν ή τι είχαν σκοπό να κάνουν... μέχρι τη νύχτα της 17ης Δεκεμβρίου του 2057. Τα αστέρια έσβησαν ένα ένα από τον ουρανό και ένα μεγάλο φως εμφανίστηκε, τόσο λαμπερό όπως ο ήλιος. Διαστημόπλοια. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είχε επιστρέψει στη Γη για να ελευθερώσει επιτέλους τις εξωγήινες ψυχές, τους Thetans, από τα σώματά μας. Η συμφωνία είχε κανονιστεί από τους ψηλά στην ιεραρχία της Σαϊεντολογίας Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς, που εμφανίστηκαν ντυμένοι στα λευκά επάνω στα Πυρηναία. Ήταν μία ημέρα που άλλαξε την πορεία της ανθρωπότητας για πάντα. (Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Ιανουάριο του 2058, τρεις μέρες πριν η Κέιτι και ο Τομ επιβιβαστούν στο διαγαλαξιακό τους διαστημόπλοιο).
read more "Γερασμένοι celebrities – Κλούνεϊ, Ντίαζ, Μπίμπερ και άλλοι"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...