English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ξανά μαζί οι «Μπιτλς» για τον Χάρισον

www.tips-fb.com

Ο Τζορτζ Χάρισον, δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του, ένωσε ξανά τους Μπιτλς!... Στην πρεμιέρα της ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε με τίτλο "George Harrison.

Μάρτιν Σκορσέζε, Πολ Μακ Κάρτνεϊ, Γιόκο Ονο, Ρίνγκο Σταρ, στην πρεμιέρα της ταινίας «George Harrison: Living in the material world», στο Λονδίνο
Μάρτιν Σκορσέζε, Πολ Μακ Κάρτνεϊ, Γιόκο Ονο, Ρίνγκο Σταρ, στην πρεμιέρα της ταινίας «George Harrison: Living in the material world», στο Λονδίνο
Ο Τζορτζ Χάρισον, δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του, ένωσε ξανά τους Μπιτλς!... Στην πρεμιέρα της ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε με τίτλο "George Harrison. Living In The Material World", που έγινε στο Λονδίνο, ήταν όλοι εκεί: ο σερ Πολ Μακ Κάρτνεϊ, ο Ρίνγκο Σταρ, η Γιόκο Ονο εκπροσωπώντας τον Τζον Λένον. Η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας διήρκεσαν πέντε χρόνια, είναι αφιερωμένη στη ζωή και στο μουσικό έργο του Τζορτζ Χάρισον, έχει διάρκεια τρεισήμισι ώρες και χωρίζεται σε δύο ενότητες. Η πρώτη έχει να κάνει με την εποχή των Μπιτλς και η δεύτερη με τη σόλο καριέρα του καλλιτέχνη.
Ο Μάρτιν Σκορσέζε εξομολογήθηκε πως το περιεχόμενο των στίχων του Χάρισον ήταν αυτό που τον ώθησε να γυρίσει την ταινία: "Για χρόνια ένιωθα πως η μουσική του καταπιάνεται με θέματα με τα οποία συνδέομαι. Βρήκα παρηγοριά στα τραγούδια του και ελπίδα. Το να ακούω τη μουσική του ήταν για μένα συναρπαστική εμπειρία".
Ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ παραδέχτηκε πως η συναισθηματική του φόρτιση καθώς παρακολουθούσε την ταινία ήταν μεγάλη. "Κάθε φορά που βλέπω κάτι που έχει να κάνει με τον Τζορτζ, μου φέρνει περισσότερες αναμνήσεις απ' όσες μπορείτε να φανταστείτε. Ηταν ο σύντροφός μου στο σχολικό λεωφορείο. Σίγουρα λείπει σε όλους μας".
Η ταινία θα προβληθεί, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, στον κινηματογράφο κι έπειτα θα μεταδοθεί από τα τηλεοπτικά δίκτυα BBC του Λονδίνου και HBO των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...