Τίτλοι τέλους;


Παρά τα 15 χρόνια διαφορά ηλικίας, το ζευγάρι θεωρήθηκε ένα από τα πιο επιτυχημένα του Hollywood. Οι φήμες περί απιστίας του Ashton Kutcher φαίνεται πως ήταν εκείνες που δημιούργησαν τις πρώτες ρωγμές στη σχέση τους.
Το χολιγουντιανό ζευγάρι, που παντρεύτηκε πριν από έξι χρόνια, φαίνεται πως πλέον αντιμετωπίζει σοβαρή κρίση στο γάμο του. Το πιο πρόσφατο «επεισόδιο» στο σίριαλ «ΟAshton Kutcher απάτησε την Demi Moore» δεν είναι άλλο από τους ισχυρισμούς της 23χρονης Sara Leal ότι είχε ερωτική επαφή με τον Kutcher.


Σύμφωνα με τα sites radaronline.com και tmz.com, το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε πως είχε ερωτική επαφή με το γοητευτικό ηθοποιό στο San Diego της Καλιφόρνια στις 23 Σεπτεμβρίου – παραμονή της επετείου του γάμου του με την Demi Moore. Την ώρα που ο Ashton Kutcherβρισκόταν με τη Sara Leal, η σύζυγός του βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, για την πρεμιέρα της ταινίας «Project Five». Για την ακρίβεια, η απιστία «διαπράχθηκε» σε σουίτα του 12ου ορόφου του ξενοδοχείου Hard Rock hotel, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του μοντέλου, ο ηθοποιός είπε στην 23χρονη ότι έχει χωρίσει με την Demi Moore και απλώς δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμη.


Ωστόσο, η θέση του Ashton Kutcher είναι εξαιρετικά επιβαρημένη λόγω του «άτακτου» παρελθόντος του, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται για απιστία. Σύμφωνα με το περιοδικό Star, ο ηθοποιός είχε απατήσει και παλιότερα την Demi Moore, με την 21χρονηBrittney Jones, με την οποία συνευρέθηκε στον καναπέ του σπιτιού του, όταν η Moore γύριζε μια ταινία στο Detroit.


Όσο για την αντίδραση της Demi Moore σε όλα αυτά; Η 48χρονη ηθοποιός έχει αφήσει στην άκρη τα χαριτωμένα tweets και προσπαθεί να αντιμετωπίσει την άβολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται... φιλοσοφώντας.