English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Πώς γνωρίστηκαν;

www.tips-fb.com
Σίγουρα δεν χρησιμοποίησαν site γνωριμιών για να γνωριστούν 10 πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz…

Τρέφουμε ιδιαίτερη αγάπη στα ζευγάρια διασήμων, αλήθεια. Τα αγαπάμε τόσο πολύ που νοιώθουμε ωραία όταν δυο σταρ αρχίζουν να βγαίνουν μαζί και στεναχωριόμαστε όταν χωρίζουν. Συγκεντρώσαμε λοιπόν για να ικανοποιηθεί η επιθυμία μας, τους τρόπους γνωριμίας 10 πασίγνωστων ζευγαριών του παρόντος ή/και του παρελθόντος. Ξέρατε ότι όταν η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ συναντήθηκαν, εκείνη δεν ήξερε ποιος ήταν; Και ότι ο Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον γνωρίστηκαν έπειτα από πρωτοβουλία των ατζέντηδών τους που τους κανόνισαν «ραντεβού στα τυφλά»; Μάθετε αυτά και ακόμη περισσότερα στην γκάλερι που ακολουθεί.

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ

Και όμως, κάποτε δεν γνωριζόντουσαν! Συναντήθηκαν το 1997 σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό σκοπό, τον καιρό ακόμα που η Βικτόρια προσπαθούσε να γίνει γνωστή μέσω του συγκροτήματος των Spice Girls ενώ ο Ντέιβιντ ήταν ένας νεαρός ποδοσφαιριστής στο ξεκίνημα της αθλητικής του καριέρας. Η Βικτόρια αργότερα παραδέχθηκε ότι δεν ήξερε ποιος ακριβώς ήταν ο Ντέιβιντ τον καιρό που τον συνάντησε αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε απ' το να τα φτιάξουν, αργότερα να παντρευτούν και να αποκτήσουν παιδιά, κατακτώντας ουσιαστικά τον κόσμο! Επίσης δήλωσε ότι τον παντρεύτηκε όχι λόγω των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων αλλά χάρη στις αρχές που του έδωσε η οικογένειά του...

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον

Ήταν το αγαπημένο μας χολιγουντιανό ζευγάρι κάποια χρόνια πριν. Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον γνωρίστηκαν το 1998 σε «τυφλό ραντεβού» που είχε κανονιστεί από τους ατζέντηδές τους. Ο Μπραντ είχε δηλώσει σφόδρα ερωτευμένος με την σταρ της σειράς «Τα Φιλαράκια» και από τη στιγμή που κάποιος άλλο πήρε την πρωτοβουλία να τους φέρει κοντά, το νερό είχε μπει στο αυλάκι. Λίγες μέρες μετά την γνωριμία, ο κόσμος τους είδε να φιλιούνται και άρχισε να... οραματίζεται το πρώτο τους παιδάκι! Δυστυχώς, πλέον ξέρουμε ότι αυτό δεν συνέβη. Δείτε την επόμενη φωτογραφία για περισσότερες λεπτομέρειες...

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί

Πλέον, όλοι γνωρίζουμε πώς βρέθηκαν κοντά ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί. Ήταν το 2005, στα γυρίσματα του Mr. and Mrs. Smith, ο Πιτ (που τότε ήταν ακόμα με την Τζένιφερ Άνιστον) είδε την Αντζελίνα και από κοινού ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Αυτό οδήγησε πρακτικά στο τέλος του γάμου του με την Άνιστον, ένα τέλος που το κοινό υποδέχθηκε με θλίψη. Η επίσημη θέση του ζευγαριού πάντως είναι ότι ξεκίνησαν να βλέπονται μόνο αφότου ο Μπραντ πήρε διαζύγιο από την Τζένιφερ Άνιστον.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Μάθιου Μπρόντερικ

Πολλά χρόνια πριν (το 1991 για την ακρίβεια) ο Μάθιου σκηνοθέτησε ένα έργο στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο αδελφός της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ο οποίος πολύ ευγενικά τους σύστησε. Λίγο αφότου συνέβη αυτό, ξεκίνησαν να βγαίνουν και πολύ γρήγορα ο δεσμός τους ήταν γεγονός. Πολλά έχουν ειπωθεί όλα αυτά τα χρόνια σχετικά με το ζευγάρι που παραμένει δεμένο μετά δυο δεκαετίες, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη μας τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Θυμάστε τους Μπένιφερ; Εννοείται πως ναι. Είναι σχεδόν αδύνατο να ξεχάσετε το ζευγάρι που έγινε το αγαπημένο των μέσων ενημέρωσης που περιστρεφόταν γύρω τους καθ 'όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Γνωρίστηκαν στο σετ της ταινίας Gigli και παρ' όλο που το έργο πήγε καλά, η σχέση τους δεν μπορεί να καυχιέται για κάτι παρόμοιο. Ή για την ακρίβεια μπορεί, αλλά όχι αμέσως. Η Τζένιφερ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον χορευτή Κρις Τζαντ όπως γνωρίστηκαν αλλά όταν χώρισαν, ξεκίνησε να βγαίνει με τον Μπεν και το δυναμικό ζευγάρι Μπένιφερ ήταν πια γεγονός!

Σάιμον Κόουελ και Μέζγκαν Χουσαϊνί

Η καρδιά του γκουρού της μουσικής και τηλεοπτικού κριτικού Σάιμον Κόουελ έχει... λιώσει επιτέλους και υπεύθυνη γι' αυτό είναι η Μέζγκαν Χουσαϊνί. Το ζευγάρι συναντήθηκε όταν ο Σάιμον γύριζε το American Idol πέρυσι και η Μέζγκαν, μακιγιέζ του σόου, έκανε τη δουλειά της ζωγραφίζοντας τα πρόσωπα των επίδοξων τραγουδιστών.

Κόρτνεϊ Κοξ και Ντέιβιντ Αρκέτ

Μπορεί το Scream να ήταν ταινία τρόμου (ούτως ή άλλως μιλάμε για το τέλος της δεκαετίας του '90) αλλά η συνάντησή τους σίγουρα δεν ήταν ιστορία τρόμου! Ο Ντέιβιντ Αρκέτ και η Κόρτνεϊ Κοξ πρωταγωνίστησαν στην κλασική εφηβική ταινία τρόμου και αυτό που... παρήγαγε ήταν ένα εξαιρετικό ειδύλλιο. Παντρεύτηκαν το 1999 και έχουν μια κόρη, ονόματι Κόκο.

Ουέιν και Κολίν Ρούνεϊ

Η ιστορία τους είναι πιθανότατα η πιο ρομαντική όλων! Συναντηθήκαν στο γυμνάσιο και στο πρώτο τους ραντεβού ο Ουέιν πήγε την Κόλιν να δουν το Austin Powers: The Spy Who Shagged me στο σινεμά. Πόσο εξαιρετικά απλό και λιτό! Μας κάνει να προβλέπουμε ότι θα μείνουν μαζί για πάντα. Τουλάχιστον, αυτό ευχόμαστε...

Ουίλ Σμιθ και Τζάντα Πίνκετ Σμιθ

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του '90 όταν ο Ουίλ ήταν αλλιώς γνωστός ως Fresh Prince of Bel-Air. Η Τζάντα έπαιρνε μέρος στην οντισιόν για να υποδυθεί το κορίτσι του στην ομότιτλη κωμική σειρά αλλά δεν πήρε τον ρόλο εξαιτίας του ύψους της (ήταν αρκετά κοντύτερη από εκείνον και δεν θα έγραφε καλά στην κάμερα). Εντούτοις, δεν ήταν τόσο κοντή ώστε να γίνει η επίσημη αγαπημένη του στην αληθινή ζωή και παντρεύτηκαν το 1997. Τα υπόλοιπα έχουν μείνει στην ιστορία του Χόλιγουντ...

Πρίγκιππας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο - το Πανεπιστήμιο του St Andrews πιο συγκεκριμένα - το 2001. Αφού πρώτα πέρασαν το στάδιο της απλής γνωριμίας που συνοδεύτηκε από κοινό διάβασμα και επισκέψεις στη βιβλιοθήκη, η σχέση τους έγινε δημόσια και οι δυο τους ένα απ' τα πιο αναγνωρίσιμα ζευγάρια της εποχής. Ακολούθησε ένας σύντομος χωρισμός λίγα χρόνια πριν και μια επανασύνδεση που μένει ως σήμερα αδιάσπαστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...