English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Σταρ με συμπεριφορά... ντίβας!

www.tips-fb.com
Διασημότητα και... τουπέ είναι έννοιες αλληλένδετες. Διαβάστε για τις "παραξενιές" που έχουν γράψει ιστορία!

Υπέρογκες αμοιβές, μεγάλη δημοφιλία και συμπεριφορές ντίβας δείχνουν να βαδίζουν μαζί για τους ανθρώπους του θεάματος. Δείτε στην ακόλουθη γκάλερι ποιοι ζητούν all-star μεταχείριση μη θέλοντας επουδενί να χάσουν την αυτοκυριαρχία τους.


Μαράια Κάρεϊ

H Μαράια Κάρεϊ απέδειξε ότι διαθέτει συμπεριφορά ντίβας όταν έκλεισε ξαφνικά το τηλέφωνο κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αμερικής!


Τζακ Νίκολσον

Ο Τζακ Νίκολσον είναι τόσο διάσημος για τις... ακραίες αντιδράσεις του όσο είναι και για τις εξαιρετικές ερμηνείες του. Στην ιστορία έχει μείνει η επίθεσή του σε μοτοσικλετιστή με τον οποίο διαφώνησε σε μποτιλιάρισμα...

Μελ Γκίμπσον

Τα τελευταία χρόνια ο Μελ Γκίμπσον έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα επιθετική στάση απέναντι στον τύπο.

Ριάνα

Η Ριάνα μπορεί να είναι μια απ' τις πιο "καυτές" τραγουδίστριες της εποχής αλλά η κακή συμπεριφορά της την συνοδεύει όπου και αν πάει - της έχει ζητηθεί μάλιστα να αποχωρήσει απ' τον γάμο του ξαδέλφου της!

Σάιμον Κόουελ

Ο Σάιμον Κόουελ είναι ένας απ' τους αδιαμφισβήτητους πρωταγωνιστές της αμερικανικής τηλεόρασης - γνωστός βέβαια και για την συμπεριφορά ντίβας που πολλές φορές επιδεικνύει στην κριτική του.

Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει κάνει μια πολύ μεγάλη περιουσία με τους δίσκους και τις ταινίες της και δεν θα μπορούσε να μην έχει πλέον τις απαιτήσεις μιας... ντίβας!

Κριστίνα Αγκιλέρα

Η Κριστίνα Αγκιλέρα είναι ντίβα και περήφανη γι' αυτό!

Ράσελ Κρόου

Ο Ράσελ Κρόου πάντα δίνει εκπληκτικές ερμηνείες στην κρίση των σινεφίλ αλλά τα θέματα διαχείρισης θυμού τα οποία τον απασχολούν είναι πάρα πολλά στο πρόσφατο παρελθόν.

Ουίτνεϊ Χιούστον

Η Ουίτνεϊ Χιούστον διαθέτει σίγουρα μια απ' τις καλύτερες γυναικείες φωνές στον πλανήτη, αλλά είναι πολύ διάσημη και για την συμπεριφορά ντίβας που επιδεικνύει συνέχεια!

Kelly Osborne

Η Κέλι Όσμπορν, κόρη του θρύλου της μουσικής Όζι Όζμπορν είναι γνωστή για την ακραία συμπεριφορά της σε διάφορες περιστάσεις.

Χιου Γκραντ

Έχει μείνει στην ιστορία η... κίνηση του Χιου Γκραντ να πετάξει ένα δοχείο με ψημένα φασόλια σε παπαράτσι που τον παρακολουθούσε!

Χέδερ Μιλς

Η ιστορία με την τακτοποίηση του διαζυγίου της από τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ την συνοδεύει μέχρι σήμερα - ειδικά το σημείο στο οποίο πέταξε μια κανάτα με νερό στον δικηγόρο του πρώην άντρα της!

Ναόμι Κάμπελ

Η Ναόμι Κάμπελ είναι ένα μοντέλο που συμπεριφέρεται σαν ντίβα, κάτι που της στοίχισε ώρες κοινωνικής εργασίας όταν πέταξε ένα τηλέφωνο στο πρόσωπο ανθρώπου ο οποίος χρειάστηκε ράμματα!

Σον Πεν

Αν και έχει ηρεμήσει τα τελευταία χρόνια, εντούτοις ο Σον Πεν έχει κάνει φυλακή για επιθετική συμπεριφορά.

Πάρις Χίλτον

Η Πάρις Χίλτον είναι μια απ' τις πολλές διασημότητες που έχουν μπει στη φυλακή επειδή οδηγούσαν υπό την επίρροια αλκοόλ, αδιαφορώντας προφανώς για τους περιοριστικούς όρους που της είχαν επιβληθεί.

Μπιγιονσέ

Η Μπιγιονσέ είναι σίγουρα μια απ' τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες όλων των εποχών όμως φροντίζει να το καταστήσει σαφές προς όλες τις... κατευθύνσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...