English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Γερασμένοι celebrities – Κλούνεϊ, Ντίαζ, Μπίμπερ και άλλοι

www.tips-fb.com

Παραμένει ένα από τα μεγάλα μυστήρια της ζωής γιατί τόσοι πολλοί αστέρες μοιάζουν να μεγαλώνουν με ένα διαφορετικό, ή για να είμαστε ακριβείς, μικρότερο ρυθμό από πολλούς από εμάς που οι καριέρες μας δεν έχουν να κάνουν με συνεχείς φωτογραφίσεις. 

Αλλά τελικά το γήρας μας προλαβαίνει όλους. Σ' αυτή τη gallery, φανταζόμαστε ένα πιθανό μέλλον όπου οι αστέρες που ξέρουμε και αγαπάμε υποκύπτουν τελικά στην ολομέτωπη επίθεση του χρόνου. 




Τζορτζ Κλούνεϊ – 74 ετών

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στα 74: Ο Τζόρτζ άφησε την ηθοποιία το 2029 για να επικεντρωθεί στην σκηνοθετική του καριέρα. Μιας και δεν ήταν πλέον υποχρεωμένος να φροντίζει τον εαυτό του για διάφορους ρόλους, ο Τζορτζ σταμάτησε να ξυρίζεται και αντιστάθηκε στην πρόκληση να βάψει τα μαλλιά του. Παρέμεινε φυσικά αδυναμία των γυναικών. Εδώ τον βλέπουμε σ' ένα πάρτι στο Χόλιγουντ το 2036.

Κάμερον Ντίαζ – 68 ετών

Η Κάμερον Ντίαζ στα 68: Η Κάμερον εξαφανίστηκε από τη μεγάλη οθόνη για πολλά χρόνια από το 2015, όμως η φωνή της επέστρεψε το 2040 για το πολυαναμενόμενο animation sequel του Shrek: The New Final Chapter. Μία απρόσμενη σειρά από γεγονότα την βρήκε όχι μόνο να δανείζει τη φωνή της στην Βασίλισσα Μητέρα Φιόνα, αλλά αντικατέστηκε και τον Έντι Μέρφι στη φωνή του Γαϊδάρου. Ήταν ένας ρόλος που θα της χάριζε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερη Φωνή για Animated Ανθρωπόμορφο Ζώο*. Εδώ την βλέπουμε στο κόκκινο χαλί να παρακολουθεί τα βραβεία. 

Cheryl Cole - age 48

Η Σέριλ Κόουλ στα 48: Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί πως η Σέριλ πρόσεχε τον εαυτό της. Όχι μόνο επειδή έδειχνε σαφέστατα καλά για την ηλικία της, αλλά επειδή το 2024, σε μία τελευταία προσπάθεια να αντισταθούν στο θάνατο τα έντυπων media, υπήρχαν τουλάχιστον τρεις εθνικές εφημερίδες και δύο μηνιαία περιοδικά αφιερωμένα αποκλειστικά στη ζωή της. Σελίδες επί σελίδων αναφέρονται στο τι έτρωγε, κάθε πότε γυμναζόταν, ποιος της έκανε πλαστική εγχείρηση, πόσο συχνά βούρτσιζε τα δόντια της, τι χρώμα βαφής χρησιμοποιούσε (επί 25 ολόκληρες σελίδες υπήρχε διαφημιστικό δείγμα), ποιος σχεδίασε τα ρούχα που φορούσε και τα αποτελέσματα της τελευταίας εξέτασης αίματός της. Εδώ την βλέπουμε το 2031 να παρευρίσκεται στο Cheryl Cole British Press Awards όπου παρουσίασε το επιφανές βραβείο για το Πλέον Πειστικό Άρθρο που Έπεισε πως ένα Προφανές Διαφημιστικό Τρικ ήταν Αληθινό Γεγονός.

Τζάστιν Μπίμπερ – 29 ετών

Ο Τζάστιν Μπίμπερ στα 29: Χωρίς τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια του (μετά από μία δεκαετία συνεχόμενων συναυλιών) αλλά και με προσεκτικά «καλλιεργημένη» τριχοφυία στο πρόσωπο, κάποιος θα μπορούσε να πιστέψει πως ο Τζάστιν είναι ακόμα ένας έφηβος, αν και μοιάζει πιο πολύ με ένα απαίσια δύσμορφο πορτραίτο του εαυτού του που κρύβεται στην σοφίτα. Αλλά όχι, το 2024 ο Τζάστιν δούλευε ακόμα σκληρά διασκεδάζοντας τους οπαδούς του. Φυσικά, μέχρι τότε, οι "Beliebers" είχαν ιδρύσει την Εκκλησία των Τζάστινς των Τελευταίων Ημερών. Μία αναγνωρισμέη θρησκεία στο μεγαλύτερο μέρος του Δυτικού κόσμου, εκτός από την Γερμανία, που δεν ήξερε τι είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Τζέμα Άρτερτον – 44 ετών

Η Τζέμα Άρτερτον στα 44: Η Τζέμα δέχθηκε συγχαρητήρια από πολλά celebrity περιοδικά επειδή επέτρεψε στον εαυτό της να γεράσει φυσιολογικά και κομψά, αντί να υποκύψει στις απαιτήσεις του Χόλιγουντ για «αιώνια νιότη». Είναι ντροπή πάντως πως τα ίδια περιοδικά είχαν περάσει πολλούς περισσότερους μήνες γελοιοποιώντας την, επειδή δεν ζούσε σύμφωνα με τα στάνταρ που είχαν ειδικά θέσει την τάδε εβδομάδα. Η κινηματογραφική της καριέρα άρχισε να παραπαίει. Εδώ την βλέπουμε στα BAFTA το 2030, περιμένοντας τη μέρα που θα είναι μεγάλη αρκετά για να γίνει σεβαστη Βρετανίδα ηθοποιός και η κινηματογραφική της καριέρα θα αναθερμανθεί με μία σειρά από ρόλους όπου θα παίζει την «γαλαζοαίματη» σε ιστορικά δράματα.

Ντέιβιντ Μπέκαμ – 59 ετών

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα 59: Πολλοί περίμεναν πως ο Ντέιβιντ θα συνέχιζε μία τρόπον τινά καριέρα στο ποδόσφαιρο. Ως προπονητής, μάνατζερ ή ακόμα και σχολιαστής. Ίσως όχι το τελευταίο. Το 2021 ωστόσο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ενστερνίστηκε πλήρως την άλλη πλευρά της ζωής του, την μόδα, και αποδείχθηκε μία δημιουργική ευφυία. Μέχρι το 2028 θα θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές που δούλευαν στο Μιλάνο. Ορισμένοι λένε πως ήταν η ζήλεια της γυναίκας του που προκάλεσε το διαζύγιο από την Βικτώρια. Άλλοι λένε πως εκείνη αρνήθηκε να φορέσει τα σχέδιά του. Όποιος και να ήταν ο λόγος, όλοι συμφώνησαν πως από τότε που παντρεύτηκε τη δεύτερη γυναίκα του, Τζέρι, η φαντασία του εκτοξεύτηκε. Εδώ τον βλέπουμε το 2035 λίγο πριν αποκαλύψει την περίφημη Waterworks collection του, μία σειρά από ρούχα τόσο όμορφα που ανάγκασε πολλούς ανθρώπους να ξεσπούν σε κλάματα και μόνο που τα κοιτούσαν.

Μέγκαν Φοξ – 38 ετών

Η Μέγκαν Φοξ στα 38: Καημένη Μέγκαν. Δεν πέρασε πολύς καιρός μετά την κυκλοφορία του Transformers: Robots In De Skies που ο κόσμος συνηδειτοποίησε την ικανότητά της να ερμηνεύει...αν και δεν ήταν καν μία ικανότητα. Γνωρίζοντας πως η κινηματογραφική της καριέρα βασιζόταν στην ομορφιά της, η Μέγκαν έβαλε τα δυνατά της να συνεχίσει να δείχνει σα μία 24χρονη. Και τα κατάφε, τουλάχιστον προσπάθησε εάν στεκόσουν τουλάχιστον 15 μέτρα μακριά της. Από κοντά δεν θα μπορούσες να πεις πως δεν είχε προσπαθήσει, αλλά αυτά τα φουσκωμένα χείλια, το ψεύτικο μαύρισμα, και το τραβηγμένο δέρμα, την πρόδιδαν. Εδώ την βλέπουμε το 2025 στην πρεμιέρα του τελευταίου κινηματογραφικού της ρόλου, μία cameo εμφάνιση στο remake του Saved by the Bell για τη μεγάλη οθόνη.

Ντάνιελ Κρεγκ – 66 ετών

Ντάνιελ Κρεγκ: Ο Ντάνιελ συνέχισε να απολαμβάνει μία γεμάτη και με ποικιλία καριέρα, αλλά όπως συνέβη και σε άλλους πριν απ' αυτόν, η σκιά του Μποντ θα τον κυνηγούσε πάντα. Τη χρονιά 2035 είδε την πέμπτη επανεκίνηση του Τζέιμς Μποντ franchise. Ο Ντάνιελ επέστρεψε ως Μποντ, όπως έκαναν και οι Τίμοθι Ντάλτον, Πιρς Μπρόσναν, ο γιος του Σον Κόνερι, Τζέισον και ο 8ος Μποντ, Ράσελ Μπραντ. Ο τίτλος του φιλμ ήταν Οι Πέντε Μποντ και η πλοκή αποκάλυψε πως ένας μυστηριώδης επιστήμονας (αργότερα αποκαλύπτεται πως είναι ο γιος της Pussy Galor και του Dr No) είχε ταξιδέψει μέσα στο χρόνο, «μαζεύοντας» τις διάφορες μετενσαρκώσεις και αναγκάζοντάς τους να παίξουν το επικίνδυνο παιχνίδι του Rassilon. H ταινία ήταν μία τεράστια επιτυχία και μάλιστα ανέστησε την βρετανική κινηματογραφική βιομηχανία.

Κέιτι Χολμς – 78 ετών

Η Κέιτι Χολμς στα 78: Η Κέιτι και ο Τομ άφησαν τα φώτα της δημοσιότητας το 2040, προς έκπληξη όλων. Κανείς δεν γνώριζε που πήγαν ή τι είχαν σκοπό να κάνουν... μέχρι τη νύχτα της 17ης Δεκεμβρίου του 2057. Τα αστέρια έσβησαν ένα ένα από τον ουρανό και ένα μεγάλο φως εμφανίστηκε, τόσο λαμπερό όπως ο ήλιος. Διαστημόπλοια. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είχε επιστρέψει στη Γη για να ελευθερώσει επιτέλους τις εξωγήινες ψυχές, τους Thetans, από τα σώματά μας. Η συμφωνία είχε κανονιστεί από τους ψηλά στην ιεραρχία της Σαϊεντολογίας Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς, που εμφανίστηκαν ντυμένοι στα λευκά επάνω στα Πυρηναία. Ήταν μία ημέρα που άλλαξε την πορεία της ανθρωπότητας για πάντα. (Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Ιανουάριο του 2058, τρεις μέρες πριν η Κέιτι και ο Τομ επιβιβαστούν στο διαγαλαξιακό τους διαστημόπλοιο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...