English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Extreme oμοιότητες: Διάσημα παιδιά και οι γονείς τους

www.tips-fb.com
Αυτές οι διασημότητες μοιάζουν "τρομακτικά" με τους γονείς τους...



Δεν είναι σπάνιο να έχεις ομοιότητα με τον ένα γονιό, όμως κάποια από αυτά τα διάσημα παιδιά μοιάζουν... απίστευτα στις μητέρες και στους πατέρες τους. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, η μετάδοση των γονιδίων έγινε με μεγάλη επιτυχία και αυτά τα διάσημα πρόσωπα έχουν επωφεληθεί από το γεγονός πως είναι σχεδόν δίδυμα του άλλου. Έτσι, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί χαμογελάει η Κέιτ Χάντσον. Η μητέρα της είναι η πανέμορφη Γκόλντι Χόν! Τσεκάρετε αυτές τις φωτογραφίες με γονείς και παιδιά που μοιάζουν μεταξύ τους, από την Μπιγιονσέ και την Τίνα Νόουλς, μέχρι τον Ντέιβιντ και τον Ρομέο Μπέκαμ. Ίσως και να καθυστερήσετε να καταλάβετε ποιος είναι ποιος...



Γκόλντι Χον και Κέιτ Χάντσον




Μητέρα και κόρη ή αδελφές; Αυτές οι δύο είναι πιθανόν ο πιο «τρομακτικός» συνδυασμός γονιού/απόγονου απ΄ όλους.


Μπιγιονσέ και Τίνα Νόουλς

Είναι προφανές από που πήρε την ομορφιά της η Μπιγιονσέ - αυτά τα ψηλά ζυγωματικά και αυτά τα λάγνα μάτια είναι ένα δώρο από τη μητέρα της, Τίνα.

Κίμ Καρντάσιαν και Κρίς Τζένερ

Η μητέρα, τηλεοπτική αστέρα των reality, και η κόρη μπορεί να μην μοιράζονται το ίδιο οικογενειακό όνομα, όμως μοιράζοντα τα ίδια γονίδια. Η Κιμ και η μητέρα της είναι σχεδόν πανομοιότυπες στο πρόσωπο.

Ρίς και Άβα Γουίδερσπουν

Η 11χρονη κόρη της Ρις Γουίδερσπουν, Άβα είναι "φτυστή" η πρωταγωνίστρια του Legally Blonde φιλμ. Είναι τα μάτια, το πηγούνι, τα μαλλιά, το χαμόγελο... είναι όλα!

Ντέιβιντ και Ρομέο Μπέκαμ

Όλα τα αγόρια Μπέκαμ, μοιάζουν στον πατέρα τους, αλλά κανένας άλλος περισσότερο από τον 8χρονο Ρομέο.

Γουίλ και Τζέιντεν Σμιθ

Ο γιος του ηθοποιού Γουίλ Σμιθ, Τζέιντεν, πήρε κάτι παραπάνω από το απλό ταλέντο από τον πατέρα του -πήρε και το όμορφο παρουσιαστικό του.

Μαντόνα και Λούρδη Λεόν

Έστω κι αν η Μαντόνα είναι ξανθιά εσχάτως, η ομοιότητα ανάμεσα στην ίδια και την έφηβη κόρη της είναι προφανής.Θυμάστε πώς έμοιαζε η Μαντόνα στις αρχές των '80s; Δείτε την Λούρδη!

Τομ και Μαρκ Τζόουνς

Ο γιος του Τομ Τζόουνς, Μαρκ δείχνει απίστευτα ίδιος με τον πατέρα του. Στην πραγματικότητα, εάν δεν γνωρίζαμε καλύτερα, θα υποθέταμε πως είναι αδέλφια.

Μπέτι Μίντλερ και Σόφι Φον Χάσελμπεργκ

Η ομοιότητα ανάμεσα στην Μπέτι Μίντλεερ και στην κόρη της Σάρα είναι κάτι παραπάνω από παράξενη. Θα μπορούσαν άνετα να ήταν πανομοιότυπες δίδυμες.
Η Λίντσεϊ και η μητέρα της Ντίνα μοιράζονται τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας βαφής μαλλιών (προφανώς).

Ντέζι και Πέρλ Λόου

Οι φανατικές της μόδας Πέρλ και Ντέιζι έχουν τα ίδια μάτια, μύτη, στόμα και κατάμαυρα μαλλιά. Το μοντέλο Ντέιζι μοιάζει επίσης πολύ στον πατέρα της Γκάβιν Ρόσντειλ (του ροκ γκρουπ Bush).

Μάρτιν Σίν και Εμίλιο Εστεβέζ

Τι είναι αυτό το πράγμα με τους γονιούς και τα παιδιά τους που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και τους βρίσκεις να κάνουν την ίδια δουλειά; Ο Μάρτιν Σιν και ο γιος του Εμίλιο Εστεβέζ είναι σαν τις "πριν" και "μετά" φωτογραφίες, του ίδιου ατόμου...

Σούζαν Σάραντον και Έβα Αμούρι

Η εκπληκτική ηθοποιός Σούζαν Σάραντον μπορεί να είναι περήφανη για την εξίσου πανέμορφη κόρη της, Έβα Αμούρι, που μοιάζει ακριβώς όπως εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...