English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Παράξενα διάσημα ζευγάρια

www.tips-fb.com
Ρίχνουμε μια ματιά στις πιο… ασυνήθιστες σχέσεις του Χόλιγουντ, τόσο του παρόντος όσο και του παρελθόντος.

Τη μια μπορεί να είναι η διαφορά ηλικίας, την άλλη η εμφανισιακή ανομοιότητα. Όποιος και να είναι ο λόγος, το σίγουρο είναι ότι πέρα απ' τα συνηθισμένα λαμπερά και ταιριαστά ζευγάρια της, η σόουμπιζ αποτελείται και από τα όχι τόσο συνηθισμένα, αλλά εξίσου αγαπημένα (άσχετα απ' το αν στην πορεία κάτι δεν πάει καλα). Δείτε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις στην ακόλουθη γκάλερι.


Σόφι Νταλ και Τζέιμι Κάλουμ

Το ύψος δεν φαίνεται να ήταν το... ζητούμενο στην αγάπη του ζευγαριού αυτού, που παντρεύτηκε στις 9 Γενάρη στο New Forest μετά από δυο χρόνια σχέσης. Το πανύψηλο μοντέλο που έγινε συγγραφέας έβγαινε με τον «πινέζα» τραγουδιστή από το 2007 και το ζευγάρι θεωρείται ως ένα απ' τα πλέον παράξενα μεταξύ διασημοτήτων, εξ αιτίας φυσικά της αξιοπρόσεκτης διαφοράς ύψους.

Τζέσικα Σίμπσον και Μπίλι Κόργκαν

Η Τζέσικα Σίμπσον είχε ουκ ολίγες σχέσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο... προσκήνιο και τώρα βγαίνει με τον ροκά Μπίλι Κόργκαν των Smashing Pumpikns. Δεν φαίνεται να έχει και πολλά κοινά με τους πρώην της νυν κοπέλας του, όπως με τους Νικ Λασί και Τζον Μάγιερ αλλά ίσως αυτή η σχέση δεν έχει και την ίδια κατάληξη. Η 29χρονη Σίμπσον και ο 42χρονος Κόργκαν ξεκίνησαν να βγαίνουν στα τέλη του 2009 μετά τη γνωριμία τους σε ένα πάρτι.

Σαμ Τέιλορ Γουντ και Άαρον Τζόνσον



Η 42χρονη σκηνοθέτιδα και ο μόλις... 19χρονος ηθοποιός γνωρίστηκαν στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Nowhere Boy του Τέιλορ Γουντς. Ουσιαστικά εκείνη τον επέλεξε στο καστ για να υποδυθεί τον Τζον Λένον. Είναι τώρα αρραβωνιασμένοι, παρά την 23χρονη διαφορά ηλικίας, ενώ σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το παιδί τους.


Λίλι Άλεν και Τζέι Τζόπλιν

Η Λίλι Άλεν έχει ένα μικρό... θέμα με τους μεγαλύτερους άντρες. Τον Γενάρη του 2009 ξεκίνησε να βγαίνει με τον Τζέι Τζόπλιν, τον έμπορο έργων τέχνης και πρώην σύζυγο της Σαμ Τέιλορ-Γουντ, που είναι 22 χρόνια μεγαλύτερός της.

Μαντόνα και Τζίσους Λουθ

Μετά από οκτώ χρόνια στο πλευρό του Γκάι Ρίτσι δεν ήμασταν σίγουροι για το εάν θα προχωρούσε η Μαντόνα σε νέα σχέση σύντομα. Τελικά αυτό ακριβώς έκανε στο πλευρό του 22χρονου μοντέλου από την Βραζιλία ονόματι Τζίσους Λουθ. Το ζευγάρι έχει μπει για τα καλά στην καθημερινή ζωή των εκδοτών κουτσομπολίστικων περιοδικών μερικώς λόγω των διασκεδαστικών ονομάτων τους και μερικώς λόγω της διαφοράς ηλικίας που φθάνει τα 29 χρόνια.

Μέριλιν Μάνσον και Έβαν Ρέιτσελ Γουντ

Μετά τον χωρισμό του απ' την γυναίκα του Ντίτα Βον Τις το 2006, ο Μέριλιν Μάνσον ξεκίνησε να βγαίνει με την ηθοποιό Έβαν Ρέιτσελ Γουντ που είναι κατά 19 χρόνια μικρότερή του. Το ζευγάρι έμοιαζε περίεργο για τους περισσότερους, όχι μόνο εξ αιτίας της ηλικιακής τους διαφοράς αλλά και λόγω της κάπως αντισυμβατικής εμφάνισης του Μάνσον. Πρόσφατες αναφορές στα μίντια ισχυρίζονταν ότι οι δυο τους που χώρισαν το 2008 και επανασυνδέθηκαν το 2009 είναι τώρα αρραβωνιασμένοι! Δεν θέλουμε με τίποτα να χάσουμε αυτόν τον γάμο!

Τομ Κρουζ και Σερ

Η Σερ παραδέχθηκε το 2008 (στο αμερικανικό σόου Entertainment Tonight) ότι εκείνη και ο Τομ Κρουζ είχαν σχέση στη διάρκεια της δεκαετίας του '80, αν και κανείς από τους δυο δεν μίλησε ποτέ γι' αυτό. Νομίζουμε λοιπόν ότι η Σερ είναι ένα ακόμη όνομα που μπορεί να προσθέσει ο Κρουζ στη λίστα με τις διάσημες πρώην του...

Έντι Μέρφι και Μελ Β

Ο ηθοποιός Έντι Μέρφι και η πρώην Σπάις Γκέρλ Μελ Β ξεκίνησαν την σχέση τους το 2006 και παρόλο που στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο (παρά την απορία μας για το πώς τελικά βρέθηκαν μαζί), ο χωρισμός τους ήταν πικρός μετά την ανακοίνωση από μεριάς Μπράουν της εγκυμοσύνης της. Ο Μέρφι αρνήθηκε ότι το παιδί είναι δικό του, κάτι ωστόσο που διέψευσε η εξέταση DNA...

Λάιζα Μινέλι και Ντέιβιντ Τζεστ

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί διαμέσου του Μάικλ Τζάκσον το 2001 και μετά από ένα σύντομο διάστημα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. Η σταρ δεν έδειχνε να ταιριάζει με τον παραγωγό συναυλιών, ειδικά αφότου ξεκίνησαν αποκαλύψεις για την ερωτική τους ζωή. Χώρισαν περίπου ενάμισι χρόνο μετά τον γάμο τους.

Γούντι Άλεν και Σουν-Γι Πρέβιν

Ο Γούντι Άλεν τάραξε τα νερά της σόουμπιζ όταν ξεκίνησε να βγαίνει με την κατά 34 χρόνια μικρότερή του Σουν Γι Πρέβιν, την υιοθετημένη κόρη της πρώην γυναίκας του Μία Φάροου. Παρά το ότι ο Γούντι δεν λειτούργησε ποτέ ως πατρική φιγούρα για την Σουν Γι, η σχέση τους παρέμενε διφορούμενη, ειδικά εξ αιτίας του γεγονότος ότι είχε περάσει πολύ μικρό χρονικό διάστημα απ' τον χωρισμό του με την Φάροου.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Κέβιν Φέντερλαϊν

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μας είχε ήδη σοκάρει με τις επιλογές της πριν καταλήξει να είναι μαζί με τον... χορευτή της ομάδας της, Κέβιν Φέντερλαϊν. Εντούτοις, έκπληξη εξακολουθούσε να προκαλεί το γεγονός της σύνδεσής της με τον... ατημέλητο Κέβιν. Παντρεύτηκαν και έκαναν και δυο γιους μαζί πριν χωρίσουν δυο χρόνια αργότερα.

Σάσα Μπάρον Κοέν και Ίσλα Φίσερ

Ο Σάσα Μπαρόν Κοέν δεν έχει προφανώς καμιά σχέση με τους κινηματογραφικούς χαρακτήρες του, Μποράτ, Άλι G ή Μπρούνο. Ο οξυδερκής Βρετανός είναι αρραβωνιασμένος με την Αυστραλιανή ηθοποιό Ίσλα Φίσερ και έχουν μια κόρη, την Όλιβ. Είναι δύσκολο να διαχωρίσεις τον Σάσα απ' τους διάσημους ρόλους του, αλλά θεωρούμε ότι όταν σβήνουν οι κάμερες είναι ένας κανονικός άνθρωπος. Έτσι νομίζουμε...

Αντζελίνα Τζολί και Μπίλι Μπομπ Θόρντον

Δεν έμοιαζαν με ιδιαίτερα περίεργο ζευγάρι αρχικά - τόσο η Αντζελίνα Τζολί όσο και ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον άνηκαν άλλωστε στην ελίτ των ηθοποιών του Χόλιγουντ και ήταν και άκρως εμφανίσιμοι. Ωστόσο, ήταν ο τρόπος που έδειχναν την αγάπη τους που τους έκανε ασυνήθιστους: φορούσαν μέχρι και φιαλίδια με αίμα του ενός και του άλλου στον λαιμό τους! Χώρισαν μετά από τρία χρόνια γάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...