English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Γυναίκες που φαντασιωνόταν ο πατέρας μας

www.tips-fb.com

Μην έχετε την ψευδαίσθηση πως ο πατέρας σας ήταν ένα πρότυπο αρετής, όταν επρόκειτο για διάσημες γυναίκες.
Ναι, σήμερα μπορεί να μην είναι πάνω στο άνθος της νιότης του, αλλά τότε ο πατέρας σας ήθελε να μοιάσει στον Ράμπο και να έχει ένα πλήθος πανέμορφων γυναικών για να "γλυκοκοιτάζει".
Σας παρουσιάζουμε τη συλλογή μας, με τις πιο όμορφες, με το πιο μεγάλο στήθος και με τα πιο καυτά σώματα γυναίκες των δεκαετιών του '60, του '70 και του '80. Μα γιατί κανένας δεν έχει εφεύρει ακόμα την μηχανή του χρόνου;

Ράκελ Γουέλς

Ράκελ Γουέλς (Rex Features)

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ράκελ Γουελς έγινε γρήγορα διάσημα χάρη στην θανατηφόρα ομορφιά της (και τις εκπληκτικές ικανότητες της επί σκηνής φυσικά) και συνέχισε την κληρονομιά των Μονρό-Χέπμπορν και των Χολιγουντιανών σύμβολων του σεξ. Έχοντας εμφανιστεί σε ένα εντυπωσιακό αριθμό 37 ταινιών, η Γουελς είναι περισσότερο γνωστή για τη μυθική της αναπαράσταση μίας αραιά ντυμένης γυναίκας των σπηλαίων στο κινηματογραφικό αριστούργημα του 1966 και του Ντον Σάφεϊ, One Million Years BC.

Ούρσουλα Άντρες

Ούρσουλα Άντρες (Rex Features)

Το καλύτερο εξαγώγιμο προϊόν της Ελβετίας (μαζί με τις σοκολάτες, τα αξίοπιστα ρολόγια και ίσως τον Κύριο Φέντερερ), πρέπει να είναι η Ούρσουλα Άντρες. Παγκοσμίως γνωστή ως το πρώτο κορίτσι του Bond, κέρδισε φήμη στο φιλμ του 1962 και του 007, Dr No, ερμηνεύοντας την Honey Ryder, την σεξοβόμβα με το μπικίνι που βγαίνει από τη θάλασσα, μία σκηνή που συνεχίζει να ψηφίζεται Νο.1 στις δημοσκοπήσεις με τις «πιο σέξι κινηματογραφικές στιγμές».

Τζέιν Φόντα

Τζέιν Φόντα (Rex Features)

Ρωτήστε οποιονδήποτε άντρα πάνω από 50 τι πραγματικά σημαίνει «Τζέιν Φόντα» για εκείνον και σας εγγυούμαστε πως η απάντηση θα είναι μία και μοναδική - Barbarella. Ένα μοντέλο με «φρέσκο» πρόσωπο που μεταμορφώθηκε σε μία διάσημη ηθοποιός για πάνω από δύο δεκαετίες, η Φόντα είναι τώρα περισσότερο γνωστή για τα video γυμναστικής που κάνει φορώντας neon λύκρα και ως το πρόσωπο
πολλών αντιγηραντικών κρεμών σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Λίντα Κάρτερ

Λίντα Κάρτερ (Rex Features)

Τι βιογραφικό που έχει η Λίντα Κάρτερ: Αμερικανίδα Miss Κόσμος, κινηματογραφική σειρήνα, fashion model και φυσικά Wonder Woman, το απόλυτο «μωρό» που πάλεψε για χάρη όλων των μη ξανθών, και το Νο.1 pin-up για τους απανταχού σπυριάδηκες geeks των comic-books.

Φάρα Φόσετ

Φάρα Φόσετ (Rex Features)

Η Φάρα Φόσετ έφυγε από τη ζωή το 2010 μετά από έναν τρίχρονο αγώνα με τον καρκίνο. Οι επικήδειοι σε ολόκληρο τον κόσμο την εξύμνησαν για την καλοσύνη της και την φυσική της ομορφιά. Είναι η ποιότητα του τελευταίου που την έκανε ένα πραγματικό ίνδαλμα της pop κουλτούρα την δεκαετία του '70. Το θρυλικό της πόστερ ως Άγγελος του Τσάρλι θα το θυμούνται για πάντα ο «στρατός» των αντρών που είχαν εμμονή με εκείνη κατά την διάρκεια της 10ετής κυριαρχίας της στις κάμερες της Αμερικής.

Κάρυ Φίσερ

Κάρυ Φίσερ (Rex Features)

Η Πριγκίπισσα Λία! Ήταν η γυναίκα του Star Wars που μπορούσε να χειρίζεται όπλα, και να ρίχνει ξύλο. Είχε μια ολόκληρη γενιά από άντρες που αγκομαχούσαν να ενταχθούν στη ΝASA για να περάσουν πάνω από την ατμόσφαιρα της γης, όπου υπήρχαν οι αληθινές γυναίκες!
Τα πράγματα πήραν τρελή τροπή όταν η Φίσερ εμφανίστηκε με αυτό το περιβόητο μεταλλικό μπικίνι στην «Επιστροφή των Jedi», γεγονός που την παγίωσε στην ιστορία σαν μία από τις πιο καυτές γυναίκες όλων των εποχών της δεκαετίας του '70 και του '80

Μπρουκ Σιλντς

Μπρουκ Σιλντς (Rex Features)

Η Μπρουκ Σιλντς θα μπορούσε να καταμετράτε ανάμεσα στα πρώτα supermodels, εάν δεν είχε αφήσει την καριέρα της για χάρη της ηθοποιίας.
Οι καμπάνιες της για τον Κάλβιν Κλάιν είναι αυτές που έκαναν το CK το προϊόν που είναι σήμερα, και προς τα τέλη των '80s ήταν ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα και ηθοποιούς της δεκαετίας.

Ντέμπορα Χάρι

Ντέμπορα Χάρι (Rex Features)

Blondie. Μύθος της μουσικής. Με αβίαστο στυλ και την cool σεξουαλικότητα να ρέουν από πάνω της. Λίγοι θα τολμούσαν να πουν πως η Ντέμπι Χάρι δεν είναι μία από τις πιο ποθητές γυναίκες των τελευταίων 30 χρόνων. Δυστυχώς για την άπειρη ουρά από απελπισμένους να βγουν μαζί της άντρες, η Ντέμπορα είχε σχέση με τον κιθαρίστα της Κρις Στέιν από το ξεκίνημα μέχρι που διαλύθηκαν στα '90s.

Μπάρμπι Μπέντον

Μπάρμπι Μπέντον (Rex Features)

Ένα από τα πρώτα μοντέλα που ξεπήδησε από την «κουνελοφωλιά» του Playboy, η Μπάρμπι (που αντίθετα με το λαϊκό μύθο δεν έχει καμία σχέση με την συνονόματη πλαστική κούκλα) είναι διάσημη για το γεγονός πως ήταν ανάμεσα στο χαρέμι με τις κουκλάρες με τα πλούσια στήθη του Χιου Χέφνερ, την εποχή που εκείνος ήταν ακόμα σε ηλικία που μπορούσε να περπατήσει χωρίς το πι.

Μισέλ Πφάιφερ

Μισέλ Πφάιφερ (Rex Features)

Μισέλ Πφάιφερ
Ένας αληθινός φάρος της σεξουαλικότητας στην δεκαετία του '80 και του '90. Η Μισέλ Πφάιφερ έχει σπάσει επάξια όλα τα ρεκόρ, αφού το περιοδικό People την κατέταξε στη λίστα με τις 50 Πιο Όμορφες Γυναίκες στον Κόσμο έξι φορές μέσα σε μία δεκαετία.
Ο ρόλος της ως Ελβίρα Χάνκοκ στην ταινία "Scarface" του 1983, την οδήγησε σε τεράστια κινηματογραφική επιτυχία, εξασφαλίζοντας έτσι μία θέση στη λίστα μας.

Ολίβια Νιούτον Τζον

Ολίβια Νιούτον Τζον (Rex Features)

Ο κόσμος τείνει να ξεχάσει πως η Miss Νιούτον Τζον ξεκίνησε στη showbiz ως τραγουδίστρια. Η γεννημένη στην Αγγλία, Αυστραλιανή γυναικάρα είχε μία καλή πενταετία μουσικών επιτυχιών, πριν γίνει μία διεθνής superstar με τον ρόλο της Sandy στο blockbuster του 1978, Grease.
Παρά την ερμηνεία του αθώου κοριτσιού της «διπλανής πόρτας», Σάντι, εκείνη η τελευταία σκηνή όπως ροκάρει ντυμένη σε μαύρη λύκρα, έκανε σίγουρο πως θα παραμείνει για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά των αντρών σε όλο τον κόσμο!

Κάθριν Μπαχ

Κάθριν Μπαχ (Rex Features)
Η Κάθριν Μπαχ έχει διανύσει πολύ δρόμο από την εποχή που ήταν σε ένα ράντσο στην Αμερική. Είχε μια επιτυχημένη καριέρα ως παιδί, που κορυφώθηκε όταν έπαιξε την Νταίζη Ντιούκ στο "The Dukes Hazzard" από το 1979 έως το 1985. Τα τζην καυτά σορτσάκια από τότε δεν ήταν ποτέ ξανά ίδια.

Κιμ Μπάσιντζερ

Κιμ Μπάσιντζερ (Rex Features)
Ο γάμος της Κιμ Μπάσιντζερ με τον Άλεκ Μπόλντγουιν της χρεώνεται ως προσωρινή τρέλα. Το πώς κατάφερε ο Μπάλντο να κατακτήσει ένα μοντέλο της Νέας Υόρκης και πρωταγωνίστρια στην ταινία του Μποντ «Ποτέ μην λες ποτέ», είναι πέρα από την φαντασία του καθένα. Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο: αυτή η βραβευμένη με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός, άφησε ουκ ολίγη εντύπωση στο ανδρικό κοινό την δεκαετία του '70 και του '80.

Φελίσιτι Κεντάλ

Φελίσιτι Κεντάλ (Rex Features)
Ο πατέρα σας μπορεί να θυμάται καλά τις Χολυγουντιανές ηθοποιούς-σύμβολα της δεκαετίας του '70 και του '80, αλλά επίσης θυμάται και τα «κορίτσια της διπλανής πόρτας». Η Φελίσιτι Κένταλ ήταν (και είναι) το απόλυτο κορίτσι της διπλανής πόρτας, η οποία έπαιξε την αυτάρκη και πανέμορφη Μπάρμπαρα στη Βρετανική τηλεοπτική σειρά «The Good Life», τη δεκαετία του '70.

Σέριλ Λαντ

Σέριλ Λαντ (Rex Features)
H Σέριλ Λαντ έγινε διάσημο όνομα ανάμεσα στα 1977 και 1981 λόγω της συμμετοχής της στο καστ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Charlie's Angels, στο ρόλο της Κρις Μουνρό, καλύπτοντας τη θέση της Φάρα Φόσετ.
Από τότε, η Λάντ έχει γίνει μία επιτυχημένη συγγραφέας, εκδίδοντας δύο βιβλία και δείχνει καλύτερη από ποτέ.

Μπριτ Έκλαντ

Μπριτ Έκλαντ (Rex Features)
Η Σουηδέζα σεξοβόμβα Μπριτ Έκλαντ δείχνει ακόμα υπέροχη μετά από τόσα χρόνια. Για κάποιους άντρες θεατές μίας κάποιας ηλικίας, θα είναι πάντα η Μάρι Γκουντνάιτ, του φιλμ The Man with the Golden Gun.

Σέριλ Τάιγκς

Σέριλ Τάιγκς (Rex Features)
Η Σέριλ θα είναι για πάντα συσχετισμένη με το τεύχος για μαγιό του περιοδικού «Sports Illustrated». Μία αφίσα της Τάιγκς το 1978 έγινε γρήγορα σύμβολο της ποπ κουλτούρας του 1970.
Πάντα θα την θυμόμαστε για την περιβόητη φωτογράφηση όπου βγαίνει από την θάλασσα φορώντας ένα άσπρο μαγιό φτιαγμένο από δίχτυ. Μέχρι και σήμερα, ισχυρίζεται ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πως το μαγιό ήταν σιθρού.

Καθρίν Ρος

Καθρίν Ρος (Rex Features)
Η Καθαρίν Ρος είχε μια μεγάλη και ποικίλη καριέρα εδώ και μισό αιώνα τώρα (είναι 71 ετών). Ένα αστέρι της ταινίας "Τhe Graduate" καθώς επίσης και μία από τις πρώτες και αυθεντικές σύζυγοι στο "Stepford Wife". Η Ρος πρωταγωνιστεί σε ταινίες ακόμα και σήμερα.

Ζακλίν Μπισέτ

Ζακλίν Μπισέτ (AP)
Μία από τις λίγες μη-Αμερικάνες που κατάφεραν να γίνουν διάσημες τις δεκαετίες του '70 και του '80, η Ζακλίν Μπισέτ που είναι μισή Αγγλίδα και μισή Γαλλίδα, εμφανίστηκε σε 85 ταινίες!
Ακόμα και σήμερα την ζητάνε να παίξει (και φαίνεται καλύτερα από ποτέ), αν και η ίδια κατακρίνει το αμερικανικό σινεμά που έχει δώσει τόση έμφαση στην σεξουαλικότητα.

Χέδερ Λοκλίαρ

Χέδερ Λοκλίαρ (Rex Features)
Ένα από τα αυθεντικά "California Girls", η Χέδερ Λοκλίαρ έχει εμφανιστεί σε 11 ταινίες και 45 τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των "Dynasty", "Melrose Place", "Spin City" και το αξιοθρήνητο "TJ Hooker".
Η Λοκλίαρ αποτελούσε ανέκαθεν το πρότυπο της «πριγκίπισσας» του Beverly Hills. Το όμορφο παρουσιαστικό της σίγουρα ταιριάζει στον χαρακτηρισμό, ενώ έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στη λίστα του περιοδικού People, με τους 50 Πιο Όμορφους Ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...