English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Η ζωή τους σε εικόνες

www.tips-fb.com

Στις 9 Ιανουαρίου, ο Ντείβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμανακοίνωσαν (μέσω Facebook, που αλλού;) πως περιμένουν το τέταρτο παιδί τους. Οι τρεις γιοι του ζευγαριού,Μπρούκλιν, 11, Ρομέο, 8 και Κρουζ, 5 χρονών, είναι "πολύ ενθουσιασμένοι" που θα αποκτήσουν μία μικρή αδελφή. 

Η Τζο Μίλοϊ, εκπρόσωπος της κυρίας Μπέκαμ, επιβεβαίωσε τα νέα για την απόκτηση του μωρού αλλά αρνήθηκε να δώσει μία συγκεκριμένη ημερομηνία για τη γέννα ή να επιβεβαιώσει πόσο προχωρημένη είναι η εγκυμοσύνηΤα υπέροχα αυτά νέα μας έκαναν να αισθανθούμε νοσταλγία, και γι' αυτό κοιτάμε πίσω στη ζωή των Μπέκαμ -από τις ρομαντικές πρώτες μέρες στα τέλη των '90s, μέχρι τις γεννήσεις όλων των παιδιών, τις φήμες και τα χτενίσματα -και θυμόμαστε γιατί είναι ένα από τααγαπημένα celebrity ζευγάρια στον κόσμο!




Ποιος να το φανταζόταν τότε πως θα ήταν σήμερα; Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια (ένας ανερχόμενος νεαρός ποδοσφαιριστής και μία sexy Spice Girl - αυτό ήταν όλο κι όλο 13 χρόνια πριν!), αρραβωνιάστηκαν στις αρχές του 1998, αφού γνωρίζονταν για ένα χρόνο. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 1999 και έτσι προέκυψαν η "Posh" και ο "Becks"..




Θυμάστε όταν συνήθιζαν να δοκιμάζουν τα ίδια χτενίσματα;


Το 1998, η Βικτόρια έμεινε έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού. Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1999. Δεν μοιάζει η Posh απίστευτα υπέροχη εδώ;



Τι γλυκό... Κοιτάξτε πόσο υπέροχα στοργικός ο Ντέιβιντ ήταν (και ακόμα είναι, είμαστε σίγουροι!). Ο ποδοσφαιριστής φρόντισε ο ίδιος ώστε η νέα μητέρα Βικτόρια να είχε πολλά μπαλόνια και άλλα χαριτωμένα παιχνίδια μετά τη γέννηση του Μπρούκλιν.




Η Posh και ο Becks έγιναν η σταθερή "αδυναμία" των ταμπλόιντ και το νούμερο ένα celebrity ζευγάρι της Βρετανίας. Δεν μπορούσαν να τους αντισταθούν με τίποτα!



Υπέροχο! Ο μικρός Μπρούκλιν Μπέκαμ κάθεται στους ώμους του Ντέιβιντ, λίγο μετά τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας του 2000 που κατέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο Ντέιβιντ).




Αυτή η φωτογραφία, τραβηγμένη το 2001, είναι η απόδειξη πως η Βικτόρια α) πάντα προτιμούσε τα τεράστια γυαλιά ηλίου και β) κάποτε συνήθιζε να χαμογελάει...




Το 2002, η Βικτόρια έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά, και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς γέννησε τον δεύτερο γιο τους, Ρομέο.



To 2003, οι Μπέκαμ παγίωσαν την ολοένα διευρυνόμενη celebrity φήμη τους με την εμφάνισή τους στα MTV Movie Awards στο Λος Άντζελες. Ήταν περίπου εκείνη η εποχή που ανακοίνωσαν πως θα έφευγαν από την Βρετανία και θα μετακόμιζαν στην Ισπανία λόγω της μεταγραφής του Ντέιβιντ στην Ρεάλ Μαδρίτης.



Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ αξιοποίησαν το χρόνο τους στην Ισπανία δοκιμάζοντας ορισμένα καινούργια χτενίσματα και καπέλα...




Το 2004, το ζευγάρι κλονίστηκε από το "σίριαλ" της Ρεμπέκα Λους. Μία ταμπλόιντ εφημερίδα υποστήριξε πως η Λους (η προσωπική βοηθός του Ντέιβιντ) είχε μία σχέση με τον παντρεμένο ποδοσφαιριστή. Εδώ βλέπουμε την Βικτόρια δίπλα στη Λους, κρατώντας τον γιο της Ρομέο, ενώ παρακολουθεί τον Ντέιβιντ να παίζει ένα αγώνα.



Ωστόσο, οι Μπέκαμ αμφισβήτησαν έντονα τους ισχυρισμούς -μία από τις μεγαλύτερες ταμπλόιντ φρενίτιδες των τελευταίων χρόνων- και η όλη υπόθεση αυτό που κατάφερε ήταν να δυναμώσει περισσότερο τη σχέση τους.




Η Βικτόρια έμεινε έγκυος στο τρίτο παιδί των Μπέκαμ το 2004. Εδώ την βλέπουμε να καλύπτει έξυπνα την φουσκωμένη κοιλιά της με ένα πόντσο. Αναρωτιώμαστε τι ρούχα για εγκύους θα δοκιμάζει αυτή την εποχή... ίσως να σχεδιάσει τη δική της κολεξιόν! Ο Κρουζ Μπέκαμ γεννήθηκε στην Ισπανία τον Φεβρουάριο του 2005.




Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια δεν έκρυψαν ποτέ τα τρυφερά αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον, και δίστασαν να το δείχνουν ούτε στους δημόσιους χώρους. Εδώ τους βλέπουμε το 2005 στη συναυλία του Live 8 στο Χάιντ Πάρκ, να αισθάνονται ιδιαίτερα ρομαντικά. Πολύ γλυκό...




Κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 στην Γερμανία "γεννήθηκαν" οι "WAG" (Wives and Girlfriends of England Footballers, δηλαδή Σύζυγοι και Φιλενάδες των Εγγλέζων Ποδοσφαιριστών) και ποια ήταν η κορυφαία WAG; Μα φυσικά η Βικτόρια! Εδώ την βλέπουμε με μία πρώην WAG, την Σέριλ Κόουλ.




Τι μεταμόρφωση! Αμέσως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Βικτόρια ξεκίνησε να έχει στενές επαφές με την ελίτ του Χόλιγουντ και να χτίζει τη φήμη της στον κόσμο της μόδας, προσπαθώντας να αποκόψει τον εαυτό της από τον «WAG» τίτλο που της είχε δοθεί. Το ζευγάρι απέκτησε τους νέους καλούς φίλους, Τομ Κρουζ και Κέιτι Χόλμς.




Το 2007, οι Μπέκαμ ανακοίνωσαν πως θα μετακόμιζαν ξανά -αυτή τη φορά στην Καλιφόρνια. Ο Ντέιβιντ είχε υπογράψει με την αμερικανική ποδοσφαιρική ομάδα LA Galaxy.




Το 2007, η Βικτόρια έκοψε τα μαλλιά της και τα έβαψε ξανθά για να γιορτάσει τη μετακόμισή τους στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια με τον Ντέιβιντ να ακολουθεί από κοντά. Μας αρέσει πολύ που προσπαθούν να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον!




Οι περήφανοι γονείς Ντέιβιντ και Βικτόρια σιγούρεψαν πως θα επισκέπτονταν την Βρετανία με τα αγόρια τους. Εδώ είναι το 2007 όπου παίρνουν τα παιδιά στην Winter Wonderland στο Χάιντ Πάρκ -αυτά είναι αληθινά Χριστούγεννα! Δεν βρίσκεις τέτοιο κρύο καιρό στο Λος Άντζελες...




Μέχρι το 2008, η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ σχεδόν κυριαρχούσαν στον κόσμο (σχεδόν), και παρά την προφανή ανικανότητα της Posh να χαμογελάει πλέον, μπορούσαμε να καταλάβουμε πως ήταν τρελά ικανοποιημένη από την υπέροχη ζωή της. Εδώ δείχνουν στους Νεουορκέζουν πως να ποζάρουν σαν superstars στο γκαλά του Μετροπολιτικού Μουσείου Τεχνών της Νέας Υόρκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...