English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Λαμπερά ζευγάρια

www.tips-fb.com
Σε κάθε τους έξοδο, συγκεντρώνουν όλα τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ οι προσωπικές τους στιγμές είναι το αγαπημένο θέμα των paparazzi.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού και το χαστούκι που έριξε το γνωστό μοντέλο στον Έλληνα σταρ ήταν η σπίθα του έρωτά τους. Μπορεί να μην έχουν παντρευτεί, όμως έχουν ήδη μια κόρη και περιμένουν από στιγμή σε στιγμή την άφιξη του γιου τους.


Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι του 2010. Η παραδοχή της σχέσης τους έφερε μια σειρά από δημοσιεύματα, καθώς και πλήθος φωτογραφικά στιγμιότυπα του ζευγαριού.


Ο παρουσιαστής με την ηθοποιό είναι πολλά χρόνια ζευγάρι. Έχουν, μάλιστα, δύο παιδιά.


Η γνωριμία τους μετράει πολλά χρόνια, πριν καταλήξει σε γάμο, καθώς ήταν φίλοι πριν γίνουν ζευγάρι. Το 2009 παντρεύτηκαν, ενώ ο καρπός του έρωτά τους φέρει το όνομα Φίλιππος-Ραφαήλ.


Η αμεσότητα και η ειλικρίνεια του τραγουδιστή ήταν αυτό που κέρδισε το μοντέλο από την Κροατία, πριν από περίπου δύο χρόνια.


Η σχέση τους πλέον μετράει αρκετά χρόνια, ενώ ο ερχομός της κόρης τους τους ανάγκασε να αναβάλουν προσωρινά το θρησκευτικό γάμο τους.


Νέοι και ανερχόμενοι, γνωρίστηκαν μέσα από τη δουλειά τους, και από τότε είναι μαζί σε κάθε τους έξοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...