English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ.. (PART1)

www.tips-fb.com


David Beckham & Romeo


David Beckham & Romeo - 9 (Copyright  c  Myself.gr 2009)


Όλα τα αγόρια της οικογένειας Beckham μοιάζουν στο διάσημο μπαμπά τους, αλλά κανένας περισσότερο από τον Romeo. Μπαμπάς και γιος μοιράζονται την ίδια αγάπη για το ποδόσφαιρο, το σερφ αλλά και τα tattoos!

Kim Kardashian & Kris Jenner

Kim Kardashian & Kris Jenner - 8 (Copyright  c  Myself.gr 2009)


Είναι σχεδόν ίδιες στο πρόσωπο, ενώ έχουν και το ίδιο βλέμμα. Η Kim Kardashian έχει σίγουρα έντονα τα γονίδια της μαμάς της, Kris Jenner, με την οποία είναι και αχτύπητο τηλεοπτικό δίδυμο στο οικογενειακό τους reality.

Τατιάνα Στεφανίδου & Λυδία Ευαγγελάτου

Τατιάνα Στεφανίδου & Λυδία Ευαγγελάτου - 7 (Copyright  c  Myself.gr 2009)


Η Λυδία Ευαγγελάτου είναι μια μικρογραφία της μαμάς της, Τατιάνας Στεφανίδου. Οι δυο τους αγαπούν εξίσου τη μόδα και τις βόλτες με το ποδήλατο, γεγονός που τις κάνει να περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Διονύσης & Δημήτρης Σχοινάς

Διονύσης & Δημήτρης Σχοινάς - 6 (Copyright  c  Myself.gr 2009)

Επαναστάτης και καλλιτεχνική φύση από μικρός, ο Δημήτρης Σχοινάς έχει αποδείξει ότι κληρονόμησε τη ροκ ψυχή του μπαμπά του, Διονύση. Μπαμπάς και γιος μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και έχουν τρελή αδυναμία στη γυναίκα του σπιτιού, Καίτη Γαρμπή.




Άννα Βίσση & Σοφία Καρβέλα

Άννα Βίσση & Σοφία Καρβέλα - 4 (Copyright  c  Myself.gr 2009)

Η Άννα Βίσση και η Σοφία Καρβέλα μοιάζουν πολύ• όχι μόνο φυσιογνωμικά, αλλά και σε ό,τι αφορά το casual ντύσιμο τους, τον τρόπο σκέψης τους... Και οι δυο τους εμφανίζονται συχνά με ελάχιστο μακιγιάζ, ακόμη και σε σημαντικές εμφανίσεις.

Will & Jaden Smith

Will & Jaden Smith - 5 (Copyright  c  Myself.gr 2009)

Ο Jaden Smith έχει σίγουρα κληρονομήσει, εκτός από το όμορφο παρουσιαστικό, και το ταλέντο του πατέρα του, Will Smith. Ο μικρός, μάλιστα, θεωρείται αποκάλυψη και παιδί-θαύμα στο Χόλιγουντ!

Δέσποινα Βανδή & Γιώργος Νικολαΐδης

Δέσποινα Βανδή & Γιώργος Νικολαΐδης - 3 (Copyright  c  Myself.gr 2009)

Περνούν πολλές ώρες μαζί, αφού ο μικρός τής έχει τεράστια αδυναμία. Ο μικρός Γιώργος Νικολαΐδης, παρόλο που είναι ξανθός, θυμίζει πολύ έντονα στο πρόσωπο τη μαμά του, Δέσποινα Βανδή.  

Brad Pitt & Shiloh Nouvel Pitt

Brad Pitt & Shiloh Nouvel Pitt - 2 (Copyright  c  Myself.gr 2009)

Είναι ίσως το πιο διάσημο παιδί του πλανήτη, αφού κάθε της φωτογραφία γίνεται ανάρπαστη. Ο λόγος για τη Shiloh Nouvel Pitt, η οποία έχει σαφέστατα πάρει πολλά χαρακτηριστικά από το διάσημο μπαμπά της, Brad Pitt.

Madonna & Lourdes

Madonna & Lourdes - 1 (Copyright  c  Myself.gr 2009)

Έστω κι αν η Madonna είναι ξανθιά, η ομοιότητα που έχει με την κόρη της Lourdes είναι εμφανής – η μικρή είναι ολόιδια με τη Madonna των ’80s. Νέο τους fashion χόμπι αποτελεί η νεανική σειρά ρούχων που σχεδιάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...