English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Το νησί με τις κούκλες: ένας "σκοτεινός" τουριστικός προορισμός..!

www.tips-fb.com


Ένας παγκοσμίου φήμης τουριστικός προορισμός είναι το νησί «La Isla de la Munecas», που στα Ισπανικά σημαίνει το νησί με τις κούκλες. Το νησί με τις κούκλες, βρίσκεται στο Μεξικό και με τέτοιο όνομα κάποιος θα περίμενε να δει ένα όμορφο μέρος που θα του αφήσει όμορφες αναμνήσεις. Αλλά η πραγματικότητα είναι...

ακριβώς το αντίθετο και είναι πολύ σκληρό όταν ανακαλύπτει κανείς τις χιλιάδες ακρωτηριασμένες άσχημες κούκλες οι οποίες κρέμονται από κάθε δέντρο του νησιού.


Ο Don Julian Santana, ένας ερημίτης που απαρνήθηκε τον κόσμο και την οικογένειά του για να κατοικήσει σε αυτό το νησί αφιέρωσε τα τελευταία πενήντα χρόνια της ζωής του για να το μετατρέψει στο «Το νησί με τις κούκλες». Πιστεύεται ότι το έκανε αυτό για να ευχαριστήσει το πνεύμα ενός μικρού κοριτσιού που είχε πνιγεί μέσα σε κανάλι του νησιού. Όποιος και να είναι ο λόγος, κατάφερε να μετατρέψει το νησί σε ένα παράξενο, τρομακτικό μέρος όπου απόκοσμες ματιές ακρωτηριασμένων κούκλων στοιχειώνουν την κάθε σας κίνηση, σε αυτό το παράξενο νησί.




Ο Don Julian λέγεται ότι ζούσε μια μοναχική, «απομονωμένη» ζωή, εκτός από το ότι τόλμησε να συλλέξει παλιές κούκλες που είτε σαρώθηκαν από τη χωματερή ή τις αγοράσε σε αντάλλαγμα για τα φρούτα και τα λαχανικά που παρήγαγε. Πιθανόν κάποιος να υποθέσει ότι προφανώς δεν του άρεσαν οι «εισβολείς» στο χώρο του και προσπάθησε έτσι να τρομάξει τους επισκέπτες με τις περίεργες απαγχονισμένες τρομακτικές κούκλες. Το 2001, ο Don Julian ανακαλύφθηκε πνιγμένος στο ίδιο το κανάλι που περιβάλλει το σπίτι του. Ο Don Julian είναι νεκρός για τον κόσμο, αλλά το απόκοσμο διαταραγμένο όραμά του παραμένει ζωντανό, στα πρόσωπα των άψυχων ακρωτηριασμένων κούκλων και κρεμασμένων με τις χειρότερες μορφές των ανθρώπινων βασανιστηρίων και τιμωρίας.


Το νησί είναι ένα θέαμα «φαντασμάτων» που αποτελεί πλέον ένα σκοτεινό τουριστικό αξιοθέατο ειδικά για τη νέα γενιά που είναι γοητευμένη από το σκοτεινό και το θάνατο. Οι περισσότεροι επισκέπτες συγκλονίζονται από τα «νεκρά» παιδικά πρόσωπα στις κούκλες  που ποτέ δεν έζησαν αλλά φαίνεται να στοιχειώνουν αυτό το μέρος και πάντα σε κοιτάνε σαν να είσαι υπεύθυνος για τους θανάτους τους.


http://to-potistiri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...