English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Οι ''ιδιαιτερες΄'' σχεσεις των επωνυμων με τις ντανταδες...

www.tips-fb.com


Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ
Μια εβδομάδα μετά την ξαφνική ανακοίνωση του διαζυγίου του με την επί 25 χρόνια σύζυγό του Μαρία Σράιβερ, η είδηση για το εξώγαμο παιδί του πρώην Κυβερνήτη της Καλιφόρνια, με την οικιακή βοηθό τους σόκαρε πολλούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγός του και η ερωμένη του Μίλντρεντ Μπαένα κυοφορούσαν τα παιδιά του ταυτοχρόνως. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα έχουν μόλις λίγε ημέρες διαφορά.



Ίθαν Χοκ
Όταν η σχέση του ηθοποιού με την νταντά των παιδιών του Ράιαν, είδε το φως της δημοσιότητας το 2007 πολλοί έσπευσαν να τον παρομοιάσουν με τον Τζουν Λο. Ωστόσο ο Ίαν και η Ράιαν -η οποία ανέλαβε την φροντίδα των παίδων του που είχε αποκτήσει με την Ούμα Θέρμαν-, τελικά παντρεύτηκαν, απέκτησαν την 2χρονη σήμερα Κλιμεντίν και περιμένουν και το δεύτερο παιδί τους μέσα στον χρόνο.



Ρομπ Λόου
Οι κατηγορίες για βιντεοσκοπημένη σεξουαλική επαφή με ανήλικη, στο απόγειο της καριέρας του την δεκαετία του 80, φαίνεται πως δεν τον πτόησαν. Πριν τρία χρόνια η 24χρονη νταντά Τζέσικα Γκίμπσον, τον κατηγόρησε για επιδειξιομανία και για κατά συρροή ασέλγεια επάνω της την ώρα που εκείνη εργαζόταν στο σπίτι του ηθοποιού και της συζύγου του, Σέριλ. Οι μπελάδες όμως, του ζεύγους με τις νταντάδες δεν σταμάτησαν εκεί καθώς, ένα χρόνο αργότερα μια ακόμη νταντά κατηγόρησε την Σέριλ Λόου για παρενόχληση.
\

Τάιγκερ Γουντς
Ο διάσημος παίκτης του γκολφ και η πρώην -πλέον- σύζυγός του γνωρίστηκαν, ενώ αυτή εργαζόταν ως νταντά των παιδιών του φίλου του και επίσης, γνωστού αθλητή του γκολφ Τζάσπερ Πάρνεβικ. Ο ντροπαλός τότε Τίγκερ της ζήτησε να βγουν μέσω τρίτων, κάτι που η νταντά θεώρησε «περίεργο και τον ίδιο αξιολύπητο», αλλά τελικά το 2004 παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδιά. Η σχέση του έληξε με τον διάσημο αθλητή να κατηγορείται για όχι μόνο μία αλλά πολλές απιστίες.



Παλ Σαρκοζί
Αν και οι γάλλοι είναι ιδιαίτερα διακριτικοί με την ερωτική τους ζωή, ο πατέρας του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί δεν δίστασε να αποκαλύψει στα απομνημονεύματά του το 2010 ότι είχε την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία με την νταντά του μόλις 11 ετών. «Της ζήτησα να ξαπλώσουμε αγκαλιά και να μου διαβάσει ψιθυριστά μια ιστορία. Τότε λίγο αδέξια βέβαια, έβαλα το χέρι μου κάτω από την φούστα της, ενώ η ίδια ατάραχη συνέχιζε την ανάγνωση. Έτσι ξεκίνησαν όλα…» περιγράφει ο ίδιος.


Ρόμπιν Γκιμπ
Ο τραγουδιστής των Bee Gees και η σύζυγός του Ντουίνα είχαν μια ελεύθερη σχέση, ωστόσο η τελευταία έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε ότι η έμπιστη οικιακή βοηθός τους Κλερ Γιάνγκ γέννησε την κόρη του Ρόμπιν Γκιμπ το 2009. Φυσικά, η Κλερ έμεινε καθ’ όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνη της στο σπίτι του ζευγαριού, αλλά «όταν η Ντουίνα έμαθε την αλήθεια, έγινε κυριολεκτικά χαμός» δήλωσε οικογενειακός τους φίλος.


Ρόμπιν Γουίλιαμς
Ο κωμικός ηθοποιός παντρεύτηκε το 1989 την νταντά του γιου του Ζάχαρι, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο του με την Βάλερι Βερλάντι. Κατά την διάρκεια του γάμου τους υπήρξαν και συνεργάτες, καθώς η Βάλερι ήταν παραγωγός σε αρκετές από τις ταινίες του μεταξύ των οποίων «»Mrs. Doubtfire και Patch Adams, αλλά τελικά χώρισαν το 2008.


Τζουντ Λο
Ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι είχε ερωτική σχέση με την νταντά των παιδιών του Ντέιζι Ράιτ τον Ιούλιο του 2005, ενώ ήταν επίσημα ζευγάρι με την ηθοποιό Σιένα Μίλερ. Απιστία ήταν και η αιτία διαζυγίου του από την σύζυγό του Σάντι Φροστ με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά.


George Ludwig von Trapp
Αν και η ζωή του ήρωας του Α' Παγκοσμίου Πολέμου δεν ήταν ακριβώς όπως περιγράφεται στο μιούζικαλ «The Sound of Music», ωστόσο έχει τουλάχιστον δύο αλήθειες: ότι χρησιμοποιούσε σφυρίχτρα για να βάζει σε σειρά τα πολλά παιδιά του και ότι παντρεύτηκε την νταντά. Χήρος με εφτά παιδιά προσέλαβε μια γυναίκα με το όνομα Μαρία Κουτσέρα για να φροντίζει την άρρωστη κόρη του –επίσης Μαρία. Η υπόλοιπη ιστορία είναι γνωστή καθώς το Νοέμβριο του 1927 παντρεύτηκε τη νταντά και απέκτησε μαζί της άλλα τρία παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...