English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Οι πιο πλούσιοι άνδρες στο χώρο της ψυχαγωγίας

www.tips-fb.com


1η θέση: Τάιλερ Πέρι
Οι ταινίες του είχαν κέρδη περισσότερα  από $500 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Η υποκριτική, η παραγωγή, το σενάριο και η σκηνοθεσία γεμίζουν το πλούσιο βιογραφικό του, αλλά και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Ο Τάιλερ Πέρι βρέθηκε φέτος πρώτος στη λίστα με τους πιο πλούσιους άνδρες στο χώρο της ψυχαγωγίας του περιοδικού Forbes κερδίζοντας $130 εκατομμύρια την χρονιά που πέρασε.


2η θέση: Τζέρι Μπρουκχέιμερ
Ο 65χρονος παραγωγός που βρίσκεται πίσω από πολύ επιτυχημένες ταινίες -ανάμεσά τους τα «Pirates of the Caribbean»- αλλά και τηλεοπτικών σειρών όπως το CSI, Τζέρι Μπρουκχέιμερ, είναι δεύτερος στη λίστα του Forbes με κέρδη  $113 εκατομμυρίων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μόνο η τελευταία -τέταρτη στη σειρά- ταινία «Pirates of the Caribbean» απέφερε έσοδα $1 δισεκατομμυρίου στο παγκόσμιο box office



3η θέση: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Ο σκηνοθέτης και παραγωγός Στίβεν Σπίλμπεργκ φιγουράρει τρίτος στη λίστα των πιο πλούσιων ανρδών στο χώρο του θεάματος και της ψυχαγωνίας με κέρδη $107 εκατομμύρια.


4η θέση: Έλτον Τζον
Η παγκόσμια περιοδεία του, αλλά και η μεγάλη λίστα με τις επιτυχίες του όπως τα τραγούδια «Your Song» και «Crocodile Rock» σύμφωνα με έρευνα του Forbes, ήταν αυτά που τον ανέβασαν στη τέταρτη θέση της λίστας του περιοδικού με του πιο πλούσιους άνδρες στο χώρο της ψυχαγωγίας, με κέρδη $100 εκατομμύρια.


5η θέση: Σίμον Κάουελ
Ο 51 ετών Σίμον Κάουελ που βρίσκεται πίσω από το μουσικο ριάλιτι παιχνίδι «American Idol» και το επερχόμενο στις ΗΠΑ «X Factor» κέρδισε την προηγούμενη σεζόν $90 εκατομμύρια.



6η θέση: Τζέιμς Πάτερσον
Με 20 βιβλία best seller, o 64χρονος συγγραφέας μυθιστορημάτων θρίλερ Τζέιμς Πάτερσον σημείωσε κέρδη $84 εκατομμυρίων και κατέκτησε έτσι την έκτη θέση στη λίστα των πιο πλούσιων ανδρών στο χώρο της ψυχαγωγίας.


7η θέση: Φίλιπ Κάλβιν Μακ Γκρο
Ο Φίλιπ Κάλβιν Μακ Γκρο, γνωστός ως Ντόκτορ Φιλ -το τηλεοπτικό παιδί-θαύμα της Όπρα Γουίνφρεϊ- από την ομώνυμη εκπομπή του η οποία θεωρείται η πιο επιτυχημένη εκπομπή με θέματα ψυχικής υγείας στην ιστορία της αμερικάνικης τηλεόρασης, βρίσκεται στην έβδομη θέση με κέρδη $80 εκατομμυρίων.


8η θέση: Χάουαρντ Άλαν Στερν
Διάσημη ραδιοφωνική προσωπικότητα -και ταυτόχρονα τηλεοπτικός παρουσιάστής, συγγγραφέα και ηθοποιός- ο Χάουαρντ Άλαν Στερν είναι αναμβισβήτητα από τους πιο αναγνωρίσιμους και καλοπληρωμένους ανθρώπους του αμερικάνικου ραδιοφώνου. Βραβευμένος πολλές φορές για την διάσημη εκπομπή του «The Howard Stern Show» κατέκτησε φέτος και μια θέση στη λίστα του περιοδικού Forbes με ετήσια έσοδα $76 εκατομμύρια.


9η θέση: Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Ο μοναδικός ηθοποιός στο top 10 των πιο καλοπληρωμένων στο χώρο του θεάματος είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, χάρη στα κέρδη των $77 εκατομμυρίων που του απέφεραν οι περσινές του επιτυχίες «Inception» και «Shutter Island».



10η θέση: Τάιγκερ Γουντς
Παρ' όλο που δεν είναι και στην καλύτερη του φόρμα, έπειτα από την πολυσυζητημένη εμπλοκή του σε ερωτικά σκάνδαλα, ο 35χρονος παίκτης του γκολφ, παραμένει ο πιο καλοπληρωμένος αθλητής του κόσμου με κέρδη $75 εκατομμυρίων -καθώς όπως φαίνεται οι μεγάλες εταιρείες-σπόνσορες όπως για παράδειγμα η Nike παραμένουν πιστές στον σούπερ σταρ Τάιγκερ Γουντς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...