English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Η απομυθοποίηση των απόλυτων αρσενικών του κινηματογράφου

www.tips-fb.com


Μπορεί στο κινηματογραφικό στερέωμα να είναι λαμπερά αστέρια και είδωλα και να ενσαρκώνουν το είδος του απόλυτου αρσενικού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και στην πραγματικότητα οι διάσημοι εκείνοι που θεωρούνται «σύμβολα του σεξ» τα καταφέρνουν τόσο καλά στο σεξ όσο υπόσχεται ο τίτλος τους.
Από τον Μάρλον Μπράντο μέχρι τονΤζορτζ Κλούνεϊ και από τον Μπραντ Πιτ ώς τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνιυπάρχουν πλήθος ιστορίες, που στηρίζονται σε μαρτυρίες πρώην συντρόφων τους, οι οποίες μαρτυρούν μια όχι και τόσο ικανοποιητική απόδοσή τους στο κρεβάτι. Είναι ειρωνεία αυτοί οι άνδρες που στο μυαλό της κάθε γυναίκας φαντάζουν τα τέλεια αρσενικά στην πραγματικότητα να είναι η απόλυτη απομυθοποίηση.
Πόσες γυναίκες ένιωσαν ζήλια όταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ εμφανίστηκε με την Ελιζαμπέτα Κανάλις στα κόκκινα χαλιά της Βενετίας λέγοντας μέσα τους «την τυχερή!».
Κι όμως, αυτός ο γόης των σαράντα οκτώ Μαΐων με τους γκρίζους κροτάφους και το εκπληκτικό χαμόγελο δεν είναι τόσο «αποδοτικός» όταν βρεθεί τετ α τετ με μια γυναίκα σε προσωπικές στιγμές!
Σε συνέντευξη της Σάρα Λάρσον, με την οποία ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε σχέση που διήρκεσε περίπου δυόμισι χρόνια, αμέσως μετά τον χωρισμό τους είχε δηλώσει: «Ο Τζορτζ, μια μηχανή του σεξ; Οχι, βέβαια… Μία φορά τη μέρα και πολύ είναι… Και από επιδόσεις, είναι ανάλογες με εκείνες ενός υπαλλήλου τις τράπεζας!» είχε πει η Σάρα Λάρσον για τον μεγαλύτερο (όχι σε ηλικία) γόη του Χόλιγουντ! Σίγουρα δεν ήθελε να πει ότι οι υπάλληλοι της τράπεζας είναι κακοί εραστές αλλά με την έκφρασή της αυτή ήθελε να δείξει ότι ο Τζορτζ δεν είναι κάτι άλλο, κάτι ιδιαίτερο δηλαδή, αυτό που περιμένει να δει και να νιώσει μια γυναίκα όταν βρεθεί πολύ κοντά με τον Τζορτζ Κλούνεϊ… Την άποψη που έχει η Ελιζαμπέτα Κανάλις επί του καυτού αυτού θέματος ίσως τη μμάθουμε μετά τον χωρισμό, αν υπάρξει δηλαδή, γιατί αυτή τη φορά ο Τζορτζ δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένος.
Ο Αμερικανός σούπερ σταρ, που ανταποκρίνεται απόλυτα στην εικόνα του Λατίνου εραστή με αυτό το πολύ ανδροπρεπές στιλ, το αξύριστο πρόσωπο και το σκούρο βαθύ βλέμμα, είναι απόλυτα ερωτευμένος με τον εαυτό του. Είναι ωραίος και το ξέρει. Είναι από τους άνδρες που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ… και δεν προσπαθεί!
Τα όσα είπε η Σάρα Λάρσον αλλά και άλλες πρώην που είχαν την τύχη ή την ατυχία να περάσουν από τα… σεντόνια του Τζορτζ Κλούνεϊ δεν συνηγορούν με τίποτα στο ότι ο Κλούνεϊ είναι φωτιά στο κρεβάτι! Αντίθετα, είναι τα απολύτως απαραίτητα και αυτά χωρίς πολλή τόλμη και γοητεία!
Πολλοί θεωρούν ότι στην όψη του ο Τζορτζ θυμίζει τον Κλαρκ Γκέιμπλ. Αν ζούσε η Τζόαν Κρόφορντ και άκουγε τα όσα λέγονται για τις άνευρες σεξουαλικές επιδόσεις του σύγχρονου γόη του σινεμά, θα συμφωνούσε απόλυτα για έναν λόγο παραπάνω: η σκληρή και αδίστακτη ντίβα του αμερικανικού προπολεμικού κινηματογράφου είχε δηλώσει για τον Γκέιμπλ: «Είναι πολύ καλύτερος στην κάμερα παρά στην κρεβατοκάμαρα». Ετσι απλά, λακωνικά και με το στυγνό στιλ της είχε περιγράψει με οκτώ λέξεις τις μη αποδόσεις του θρυλικού Κλαρκ Γκέιμπλ. Τα λόγια της δυστυχώς για τον διάσημο ηθοποιό δεν πήγαν στα «Οσα παίρνει ο άνεμος». Εμειναν στην ιστορία κατατάσσοντας τον άνδρα με το σκληρό και αδυσώπητο βλέμμα στη λίστα με τους διάσημους «άθλιους» της κρεβατοκάμαρας.
Η Κρόφορντ ήταν η γυναίκα που έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με τον Κλαρκ Γκέιμπλ, μια σχέση που κράτησε περίπου είκοσι χρόνια, παρ’ όλο που και οι δύο υπήρξαν παντρεμένοι στο διάστημα αυτό. Αν και ο διάσημος ηθοποιός υπήρξε ο έρωτας της ζωής της, η Κρόφορντ δεν είχε αυταπάτες. Είχε άλλωστε συγκριτικά μεγέθη, αφού στη ζωή της έκανε πέντε γάμους και μεταξύ αυτών είχε και άλλες σχέσεις!
Ο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι δεν το έπαιξε ποτέ ούτε μεγάλος γόης ούτε ο τέλειος εραστής. Το σταρ σίστεμ όμως της κάθε εποχής προσδίδει αυτό το χαρακτηριστικό στους σταρ που αναδεικνύει θέλουν δεν θέλουν. Το κατασκεύασμα αυτό που ονομάζεται «σύμβολο του σεξ» πουλάει πάντα και ο Μαστρογιάνι για τουλάχιστον τρεις δεκαετίες υπηρέτησε τον τίτλο αυτό όσο μπορούσε…
Οι συνεργάτες του μιλούν για έναν τύπο υποτονικό στα κινηματογραφικά πλατό, αν και ήταν εξαιρετικός ηθοποιός. Για έναν εραστή που σερνόταν στο κρεβάτι μιλούν οι γυναίκες που πέρασαν μια νύχτα με τον Ιταλό γόη, γιατί για περισσότερες δεν ήταν…
Από τη λίστα των σημαντικών στα φώτα της δημοσιότητας αλλά ασήμαντων στο κρεβάτι του πόθου δεν ξεφεύγει ούτε ο βασιλιάς του ροκ εν ρολ, ο Ελβις Πρίσλεϊ. Τα όσα είχε πει η Πρισίλα μετά το διαζύγιό της από το μεγαλύτερο είδωλο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής δεν τον ανέβαζαν ψηλά… «Ποιος; Ο Ελβις; Αυτός είναι ένα μεγάλο “χαζοχαρούμενο μωρό”»! Αυτό ήταν το σχόλιο της Πρισίλα για τις ερωτικές αποδόσεις του συζύγου της! Πιο χαμηλά δεν μπορούσε να τον ρίξει!
Αλλά και για τον άλλο «βασιλιά» που έφυγε πρόσφατα, τον Μάικλ Τζάκσον, τα όσα ακούστηκαν μετά τον θάνατό του για την ερωτική του ζωή είναι απογοητευτικά. Η πρώτη του σύζυγος, η Λίζα-Μαρί Πρίσλεϊ, ακολουθώντας τα βήματα της μαμάς της είχε πει ότι με τον Μάικλ δεν έκαναν συχνά έρωτα. Εδιναν μόνο φιλιά, ενώ άλλες πιο νεαρές φίλες του που είχαν σχέσεις μαζί του όταν ακόμα ήταν στην εφηβεία ή λίγο μετά περιέγραψαν ένα τρυφερό αγόρι που σταματούσε μόλις έφθανε η ώρα του σεξ. Αυτό δεν ήταν το δυνατό του σημείο!

Τύφλα (στα ερωτικά) είχε ο Μάρλον Μπράντο

Ακόμα και το αξεπέραστο σύμβολο του σεξ, ο Μάρλον Μπράντο, χρωστούσε τη φήμη του στο ανδροπρεπές στιλ του και το σκοτεινό και μυστηριώδες βλέμμα του. Η αλήθεια όμως ήταν εντελώς διαφορετική. Η πρώτη σύζυγός του, η Αννα Κάσφι, με την οποία έφτασαν στο σημείο να παίξουν ξύλο για το όνομα του παιδιού τους, είχε μιλήσει για έναν Μάρλον Μπράντο νωθρό, κουρασμένο και εξαντλημένο, που σαν εραστής δεν έλεγε τίποτα. Στο κρεβάτι ήταν παθητικός, ανήμπορος και βαρύς όσο και η φήμη του. Είχε πολλές ερωμένες, αλλά στηριζόταν στο όνομά του για να κάνει σχέσεις και όχι στο ταλέντο του ως εραστής είχε πει η ηθοποιός στα χρόνια που ακολούθησαν μετά τον χωρισμό τους. Αν δεν ήταν αυτός που ήταν, καμία γυναίκα δεν θα καθόταν μαζί του, γιατί δεν είχε να της προσφέρει τίποτα. Ηταν ο πλέον βαρετός τύπος για παρέα και για έρωτα είχε πει η Αννα Κάσφι, η οποία τον άντεξε μόλις δύο χρόνια. Επειτα ζήτησε και πήρε διαζύγιο γιατί το βαρέθηκε το έργο… Ο Μπράντο ήταν όλο απιστίες, προφανώς γιατί έτσι επιβεβαιωνόταν, όπως είχε παραδεχθεί η Κάσφι.

Αλλος είχε το όνομα κι άλλος τη χάρη

Για έναν γοητευτικό άνδρα που όμως, αν τον πλησίαζες περισσότερο, δεν σου έβγαζε «αντρίλα» είχε μιλήσει και η Σοφία Λόρεν αναφερόμενη στον συμπρωταγωνιστή της Κάρι Γκραντ στην ταινία «The Pride and the Passion».
Αν και οι δυο τους είχαν μια σύντομη ερωτική ιστορία, η Σοφία Λόρεν προτίμησε τον Κάρλο Πόντι από τον Αμερικανό συνάδελφό της, γιατί της έβγαζε μητρικά αισθήματα και μόνον… Αλλες έκοβαν φλέβα για τον Κάρι, αλλά η Λόρεν είδε στην πράξη πως άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη. Και τη χάρη σε αυτήν την περίπτωση την είχε ο Κάρλο Πόντι!
Απίστευτο;
dailyfucks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...