English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Γαλαζοαίματοι εργένηδες

www.tips-fb.com



Prince Harry, ετών 26
Χώρα: Αγγλία
Ο πρίγκιπας Χάρι βγήκε γρήγορα από την σκιά του μεγάλου του αδερφού, χάρη στην ξεχωριστή του προσωπικότητα. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα παιδιά -χάρισμα που έχει κληρονομήσει από την μητέρα του- συμμετέχει ενεργά σε ανθρωπιστικές αποστολές και φιλανθρωπίες. Έχει χιούμορ και είναι γενναίος -και το απέδειξε όταν βρέθηκε στην πρώτη γραμμή στο Αφγανιστάν το 2007. Διαθέτει οικολογική συνείδηση και είναι σπουδαίος γιος καθώς στηρίζει τις επιλογές του πατέρα του. Ήταν αυτός που τον ενθάρρυνε να παντρευτεί την Καμίλα Πάρκερ λέγοντας χαρακτηριστικά «Είναι μια θαυμάσια γυναίκα που κάνει τον πατέρα μας πολύ πολύ ευτυχισμένο».




Prince Carl Philip, ετών 31
Χώρα: Σουηδία
Είναι γνωστός όχι μόνο για την βασιλική καταγωγή του αλλά κυρίως για την ομοιότητά του με τον γοητευτικό ηθοποιό Ορλάντο Μπλούμ. Για πολλές μάλιστα είναι ακόμη πιο όμορφος. Πάντα καλοντυμένος, με ιδιαίτερη αίσθηση καλού γούστου μπήκε πρόσφατα στο κλαμπ των περιζήτητων γαλαζοαίματων εργένηδων έπειτα από την λήξη της 10χρονης σχέσης του. Ο μοναδικός γιος του βασιλιά Carl XVI Gustaf και της βασίλισσας Silvia, είναι δεύτερος στη σειρά για τον σουηδικό θρόνο -προηγείται η μεγαλύτερη αδερφή του Βικτώρια - αλλά πρώτος στην προτίμηση νεαρών γυναικών ανά την υφήλιο.



Ανδρέας Κασιράγκι, ετών 26
Χώρα: Μονακό
Ο πρωτότοκος γιος της πριγκίπισσας Καρολίνα είναι ένα πριγκιπόπουλο με τα όλα του -παρ' όλο που ο πατέρας του ήταν κοινός θνητός: κούκλος, τόσο κακό παιδί όσο χρειάζεται για να εξιτάρει τις γυναίκες, με σπίτια στο Μονακό, το Παρίσι και το Σαν Ρεμί, γνώστης της τέχνης του ευ ζην και κυρίως του ευ... διασκεδά-ζην. Έχει απασχολήσει πολλές φορές τον τύπο με τα καπρίτσια του, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνεται ακόμη πιο μυστηριώδης και γοητευτικός.


Πρίγκιπας Φίλιππος, ετών 24
Χώρα: Ελλάδα
Ο νεότερος γιος του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας είναι ένας πρίγκιπας χωρίς παλάτι. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει τον 25χρονο γαλαζοαίματο,  να θεωρείται από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Άλλωστε ο ίδιος έχει βρει το δικό του «βασίλειο» στη Νέα Υόρκη που έχει εγκατασταθεί πλέον μόνιμα.


Σεΐχης Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, ετών 28
Χώρα: Αραβικά ΕμιράταΠαρά το γεγονός ότι ονομάστηκε διάδοχος του θρόνου του Ντουμπάι δεν ανήκει σε αυτούς που αναπαύονται στις επιχρυσωμένες δάφνες τους. Κληρονόμος μιας επιβλητικής περιουσίας 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι απόφοιτος της Βασιλικής Στρατιωτικής Ακαδημίας της Βρετανίας Sandhurst και υπηρετεί ως πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ντουμπάι. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε ότι για τα δεδομένα της καταγωγής του είναι κούκλος.


Prince Amedeo, ετών 24
Χώρα: Βέλγιο
Αποφοίτησε το 2008 από το London School of Economics. Αλλά ο πρίγκιπας Amedeo δεν φημίζεται μόνο για την φιλομάθειά του αλλά και για τον πατριωτισμό του, αφού πέρασε αρκετό καιρό στην Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία του Βελγίου. Επίσης είναι γνωστός και για τις αθλητικές του ικανότητες καθώς συμμετείχε στην ομάδα ράγκμπι του LSE.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...