English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Οι χρυσοπληρωμένοι της μουσικής

www.tips-fb.com


Ντέιβ Μάθιους: $51 εκατομμύρια
Ο Μάθιους είναι ο δέκατος, κατά σειρά, πιο ακριβοπληρωμένος μουσικός στη Γη αναφέρει το άρθρο του Forbes Magazine σχετικά με τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα. Ως δηλωμένος λάτρης του ουίσκι, μπορεί να αγοράζει όσο θέλει. Και μάλιστα από την ακριβότερη μάρκα.


Τζάστιν Μπίμπερ: $53 εκατομμύρια
Στο νούμερο 9 της λίστας, ο 17χρονος ποπ σταρ βγάζει 14 εκατομμύρια δολάρια λιγότερο από τον Πολ ΜακΚάρντεϊ, αλλά μάλλον θα μπορέσει να καλύψει την απόσταση αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι 51 χρόνια νεώτερός του.


The Eagles: $60 εκατομμύρια
Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα αποτελούμενο από τους Τίμοθι Β. Σμιτ, Ντον Χένλει, Γκλεν Φρέι και Τζο Γουόλς δημιουργήθηκε το 1971 και αποδεικνύεται, αν μη τι άλλο, ανθεκτικό στο χρόνο


The Black Eyed Peas: $61 εκατομμύρια
Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα αποτελούμενο από τους Τίμοθι Β. Σμιτ, Ντον Χένλει, Γκλεν Φρέι και Τζο Γουόλς δημιουργήθηκε το 1971 και αποδεικνύεται, αν μη τι άλλο, ανθεκτικό στο χρόνο


Πολ ΜακΚάρτνεϊ: $67 εκατομμύρια
Αντί να κάθεται στο σπίτι δρέποντας τις δάφνες προηγούμενων δεκαετιών, το πρώην θρυλικό Σκαθάρι εξακολουθεί να είναι ακμαίος έχοντας, μάλιστα ένα σεβαστότατο ετήσιο εισόδημα που τον κατατάσσει τόσο ψηλά.



Μάικλ Μπουμπλέ: $70 εκατομμύρια
Ο 36χρονος μουσικός από τον Καναδά, βραβευμένος μεταξύ άλλων και με δύο Γκράμι, έχει πουλήσει παγκοσμίως περισσότερα από 35 εκατομμύρια αντίτυπα των άλμπουμ του.


Lady Gaga: $90 εκατομμύρια
Το φαινόμενο της ποπ που έχει κάνει πανέξυπνη χρήση των social media προς όφελός της δεν μπορούσε να μην «μεταφραστεί» σε χρήματα. Και μάλιστα πάρα πολλά.



Έλτον Τζον: $100 εκατομμύρια
Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου, ο Έλτον Τζον εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς αστέρες της ποπ.



Τζον Μπον Τζόβι: $125 εκατομμύρια
Εικοσιτέσσερα χρόνια στο ίδιο συγκρότημα και είκοσι χρόνια με την ίδια γυναίκα, τη Δωροθέα, με την  οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ο Τζον Μπον Τζόβι είναι μάλλον σταθερός τύπος. Και ανταμείβεται γι’ αυτο.



U2: $195 εκατομμύρια
Το μεγαλύτερο, ίσως, συγκρότημα όλων των εποχών με τον ακτιβιστή Μπόνο στο τιμόνι βρίσκεται στην ψηλότερη θέση της λίστας, ενώ ο «Άγιος Μπόνο» έχει προταθεί μέχρι και για Νόμπελ Ειρήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...