English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Σταρ-Εκκεντρικές σπατάλες

www.tips-fb.com


Μπιγιονσέ (τραγουδίστρια)
Η ντίβα της ποπ για να εμφανιστεί στα BET Awards το 2007 ξόδεψε για ένα χρυσό κολάν του οίκου Balenciaga $100.000, ενώ τρία χρόνια αργότερα αγόρασε μια Bugatti Veyron Grand Sport –ένα από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα του κόσμου- των $2 εκατομμυρίων, προκειμένου να την δωρίσει στον σύζυγό της Τζέι Ζ για τα 41α γενέθλια του.


Τζάστιν Μπίμπερ (τραγουδιστής)
Πριν αποφασίσει να κουρέψει τις πλούσιες φράντζες του, ο 17χρονος ποπ σταρ, πλήρωνε στο κομμωτήριο $750 την φορά για να του διατηρούν το χτένισμα που υπήρξε σήμα κατατεθέν στο ξεκίνημα της καριέρας του.


Κέιτι Χόλμς (ηθοποιός)
Αν και η σύζυγος του Τομ Κρουζ είναι αρκετά χαμηλών τόνων και δεν φημίζεται για εκκεντρικές σπατάλες, όταν πρόκειται για την μονάκριβη κόρη της Σουρί δεν υπολογίζει τίποτε. Πριν λίγο καιρό της αγόρασε μια καμπαρντίνα Dolce & Gabbana αξίας $2.140 –η οποία του χρόνου δεν θα της κάνει-, ενώ πέρυσι η μικρή κυρία Κρουζ εθεάθη να κρατάει μια μικροσκοπική τσάντα Salvatore Ferragamo $800. Φυσικά τα έξοδα αυτά δεν είναι τίποτε μπροστά στο κόστος της παιδικής γκαρνταρόμπας της που φημολογείται ότι αγγίζει τα $3.5 εκατομμύρια. 


Ντανιέλ Ραντκλιφ (ηθοποιός)
Ο πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών Χάρι Πότερ δεν φημίζεται για εκκεντρικές αγορές και μεγάλες σπατάλες (αν και τα τελευταία φιλμ του απέφεραν κέρδη  $25 εκατομμυρίων). Ωστόσο το 2007 δεν δίστασε να πληρώσει $17.000 για ένα στρώμα κατά παραγγελία.


Αντζελίνα Τζολί (ηθοποιός)
Όταν πρόκειται για τα παιδιά της η κα Πιτ δεν κάνει εκπτώσεις και τσιγκουνιές. Το 2007 αγόρασε μια λευκή τσάντα Valentino αξίας $1.800, και έδωσε άλλα τόσο για μια ίδια πιο μικρή –η οποία έγινε κατόπιν παραγγελίας- για την 2χρονη τότε Ζαχάρα.


Νίκολας Κέιτζ (ηθοποιός)
Πριν τα οικονομικά του προβλήματα δουν το φως της δημοσιότητας, ο Νίκολας Κέιτζ ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους πιο σπάταλους σταρ του Χόλιγουντ. Έχει ξοδέψει ένα εξωφρενικά μεγάλο ποσό για ένα κρανίο δεινοσαύρου 65 εκατομμυρίων ετών, ένα τζετ, δύο γιοτ, τρία κάστρα, δύο νησιά στις Μπαχάμες, 15 αρχοντικά σε διάφορες γωνιές του κόσμου και ένα στόλο 50 σπορ αυτοκινήτων.


Στίβεν Σπίλμπεργκ (σκηνοθέτης)
Το 1982, ο γνωστός σκηνοθέτης πλήρωσε $60.500 στη Rosebud για να αποκτήσει το έλκηθρο που είχε φτιαχτεί για την ταινία του Όρσον Γουέλς «Πολίτης Κέιν» (1941). Ο Σπίλμπεργκ δήλωσε ότι θεωρεί το συγκεκριμένο φιλμ «την καλύτερη κλασική ταινία που έχει ποτέ δημιουργηθεί» και είπε ότι το έλκηθρο ήταν «ένα συμβολικό έμβλημα για την ποιότητα στην βιομηχανία του κινηματογράφου».


Σελίν Ντιόν (τραγουδίστρια)
Για το διάσημο σόου της «A New Day» στο Λας Βέγκας η καναδικής καταγωγής τραγουδίστρια ξόδεψε $2 εκατομμύρια για την εγκατάσταση ειδικού υγραντήρα στο θέατρο Ceasar’s Palace Colosseum, προκειμένου να προστατέψει τις φωνητικές της χορδές από τον ξηρό αέρα. Το συγκεκριμένο σύστημα δημιουργούσε μια ατμοσφαιρική «φούσκα» στη σκηνή γύρω από την τραγουδίστρια με το ιδανικό ποσοστό υγρασίας 55%.


Παφ Ντίντι (μουσικός)
Ο αμερικανός ράπερ Σον Κομπς –γνωστός ως Π. Ντίντι- δώρισε στον γιο του Τζάστιν Ντιόρ Κομπς μια ασημένια λιμουζίνα Mercedes Maybach αξίας $360.000 για τα 16α γενέθλιά του. Εκτός όμως από το αυτοκίνητο του έδωσε και ένα τσεκ $10.000, το οποίο ο νεαρός Κομπς το δώρισε με την σειρά του –και προς τιμήν του- για την στήριξη των σεισμοπαθών της Αϊτής.


Μάικ Τάισον (πυγμάχος)
Ο γνωστός μποξέρ –που συμμετείχε και στην κινηματογραφική επιτυχία Hangover-, ο οποίος ως γνωστόν συλλέγει τις περίφημες τίγρεις της Βεγγάλης (που του κοστίζουν $140.000 η μία, ενώ πληρώνει $125.000 το χρόνο για τον εκπαιδευτή τους) κατέβαλλε επίσης το ποσό των $2 εκατομμυρίων για μια μπανιέρα προκειμένου να ικανοποιήσει την πρώην σύζυγό του Ρόμπιν Γκίβενς. Να σημειώσουμε ωστόσο, ότι πριν την πρόσφατη «ανάσταση» της καριέρας του είχε δηλώσει πτώχευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...