English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Σπίτια των σταρ

www.tips-fb.com


Τζον Τραβόλτα και Κέλι Πρέστον
Το πολυτελέστατο σπίτι του διάσημου ηθοποιού στη Φλόριντα μαρτυρά με την πρώτη ματιά την αγάπη του για τα αεροσκάφη. Δίνει μάλιστα την εντύπωση ότι χτίστηκε καταρχήν για να στεγάσει το προσωπικό του Boeing 707B και κατά δεύτερον την οικογένεια του.


Όπρα Γουίνφρεϊ
Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την πιο διάσημη παρουσιάστρια της Αμερικής. Η επιβλητική της βίλα στην Καλιφόρνια στοίχισε περισσότερα από 50 εκατ. δολάρια, ενώ η ίδια ξόδεψε 2 ακόμη εκατομμύρια δολάρια για να το ανακαινίσει.


Γουίλ και Τζάντα Σμιθ
Με δική του λίμνη, γήπεδο μπάσκετ, τένις και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε θυμίζει περισσότερο ξενοδοχειακή μονάδα παρά σπίτι. Χρειάστηκαν επτά ολόκληρα χρόνια και 20 εκατομμύρια δολάρια για να ολοκληρωθεί αυτή η βίλα στη Καλιφόρνια. Λίγο πριν μετακομίσουν ο ηθοποιός είχε πει χαριτολογώντας: «Τα παιδιά είναι πολύ ευτυχισμένα, έχουν ήδη διαλέξει τα δωμάτιά τους, αλλά μέχρι να εγκατασταθούμε επιτέλους θα έχουν ενηλικιωθεί και θα φύγουν».


Αβρίλ Λαβίν
Με 10 μπάνια, 8 κρεβατοκάμαρες, δέκα θέσεις γκαράζ, το σπίτι της Αβρίλ Λαβίν θυμίζει βίλα στις εξοχές της Τοσκάνης. Η νεαρή τραγουδίστρια αγόρασε αυτό το ακίνητο το 2007 περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια.


Κόρτνει Κοξ
Αν και οι φήμες ότι το σπίτι πουλήθηκε είναι έντονες, παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές βίλες της περιοχής του Μαλιμπού, όπου διατηρούν μεγάλες εκτάσεις πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ. Ανεξάρτητα όμως, από το που ακριβώς μένει αυτό το διάστημα η διάσημη ηθοποιός, δήλωσε πρόσφατα -μετά τον χωρισμό της από τον επίσης ηθοποιό Ντέβιντ Αρκέτ- ότι το σπίτι της είναι άδειο χωρίς αυτόν.


Μπραντ Πιτ και Ατζελίνα Τζολί
Είναι ένα από τα πολλά σπίτια που διαθέτει το ζευγάρι ανά τον κόσμο. Αυτό, βέβαια, που κάνει τη συγκεκριμένη βίλα -στην περιοχή του Μαλιμπού- ξεχωριστή είναι η υπέροχη θέα της. Ακριβώς πάνω από τη θάλασσα διαθέτει την δική της ιδιωτική παραλία. Είναι επίσης, ένα από τα σπίτια που φημολογούνται ότι ο Μπραντ Πιτ έχει πουλήσει για 18 εκατομμύρια δολάρια


Σακίρα
Το παλάτι της Κολομβιανής τραγουδίστριας έχει 5 υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, τεράστιο κήπο και συνολικά 6.600 τ.μ για να λικνίζεται με άνεση.


Παφ Ντάντι
Ο βαθύπλουτος και πολυτάλαντος καλλιτέχνης -μουσικός παραγωγός, ράπερ, επιχειρηματίας- αγόρασε το πολυτελέστατο αυτό σπίτι το 2003 από τον Τόμι Μοτόλα,επίσης σημαντική προσωπικότητα της μουσικής βιομηχανίας. Η βίλα που βρίσκεται σε ιδιωτικό νησί στο Μαϊάμι περιλαμβάνει 9 υπνοδωμάτια, 12 μπάνια, πισίνα, ιδιωτική μαρίνα, στούντιο... 



Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς
Γήπεδο τένις, πισίνες, παιδική χαρά, ειδικά διαμορφωμένους παιδότοπους για την μικρή πριγκίπισσα της οικογένειας, αλλά και εντυπωσιακούς χώρους στάθμευσης για τα «παιχνίδια» του μπαμπά, είναι μόνο λίγες από τις ανέσεις που προσφέρει το σπίτι των συνολικά 13.000 τ.μ του διάσημου ζευγαριού.



Έντι Μέρφι
Το ανάκτορο του διάσημου Αφροαμερικανού κωμικού ηθοποιού -και πρόσφατα βραβευμένου με το Comedy Icon Award- θυμίζει περισσότερο resort παρά κατοικία. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι διαθέτει τις ίδιες ή και περισσότερες ανέσεις από ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο 7 αστέρων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...