English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ελληνικός τελικός Eurovision 2012

www.tips-fb.com
Ελευθεριου
O εθνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 57ο Διαγωνισμό της Eurovision ολοκληρώθηκε. Κοινό και κριτική επιτροπή κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα στους τέσσερις διαγωνιζόμενους, που παρουσίασαν στο εμπορικό κέντρο River West, όπου διοργανώθηκε η εκδήλωση, τα τραγούδια τους για πρώτη φορά επί σκηνής.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους παρουσιαστές Μαρία Κοζάκου και Γιώργο Φραντζεσκάκη να καλωσορίζουν το κοινό και αμέσως μετά να υποδέχονται στη σκηνή τον Λούκα Γιώρκα, που εκπροσώπησε στην Ελλάδα στον περσινό διαγωνισμό. Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν, για να τραγουδήσουν κομμάτια τους, ο ανερχόμενος Χρήστος Π. αλλά και ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος φάνηκε διστακτικός όταν ρωτήθηκε αν ο ίδιος θα συμμετείχε στον διαγωνισμό της Eurovision, ωστόσο ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψήφιους.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, όπως είχε οριστεί μετά από κλήρωση, πρώτη εμφανίστηκε η Dora με το «Baby I’m Yours». Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν οι Cassiopeia για να τραγουδήσουν το «Killer Bee», αμέσως μετά οι Velvet Fire με το κομμάτι «No Parking» και τελευταία η Ελευθερία Ελευθερίου που τραγούδησε το «Aphrodisiac». Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι υποψήφιοι ανήκουν στο δυναμικό της Universal Music Greece, που έχει αναλάβει το κόστος για τη συμμετοχή της ελληνικής αποστολής στον διαγωνισμό.

Οι Cassiopeia επί σκηνής

H Dora

Οι Velvet Fire

Η Ελευθερία Ελευθερίου

Πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, παρουσιάστηκαν οι υποψηφιότητες της Κύπρου, που συμμετέχει στον διαγωνισμό με την Ήβη Αδάμου, της Γαλλίας, που εκπροσωπείται από την ινδονησιακής καταγωγής Anggun, αλλά και της Βουλγαρίας, με τη Sofi Marinova.

Όταν έφτασε η στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, οι δύο παρουσιαστές άνοιξαν τον φάκελο και, χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις, αποκάλυψαν πως στον 57ο διαγωνισμό της Eurovision θα μας εκπροσωπήσει η Ελευθερία Ελευθερίου με το κομμάτι «Aphrodisiac». Η 23χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και, λίγο πριν τραγουδήσει για ακόμα μια φορά το τραγούδι με το οποίο πήρε το εισιτήριο για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τη δισκογραφική της εταιρία και δήλωσε: «Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι γίνεται!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...