English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

"απαγορευμένοι" έρωτες των κινηματογραφικών πλατό!

www.tips-fb.com

Η "χρυσή" βιομηχανία του Hollywood είναι γεμάτη από εξίσου "χρυσά" ερωτικά σκάνδαλα μεταξύ συμπρωταγωνιστών, τα οποία έχουν αποβεί κερδοφόρα σε αυτούς που τα εκμεταλλεύτηκαν κατάλληλα.
Εφημερίδες και περιοδικά, τηλεοπτικές εκπομπές και ξένα tabloids εκμεταλλεύθηκαν κατά καιρούς το σάλο που προκλήθηκε από διάσημες εξωσυζυγικές σχέσεις μεταξύ συμπρωταγωνιστών που άνθισαν στα γυρίσματα κάποιας ταινίας.
Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις πιο γνωστές...
Σίγουρα η πιο διάσημη εξωσυζυγική σχέση που κατέληξε σε ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood, σε άπειρα παιδιά και σε χιλιάδες εξώφυλλα είναι αυτή του Brad Pitt και της Angelina Jolie.
 
Η ταινία που έφερε κοντά τους δύο σταρ ήταν το "Mr. and Mrs. Smith", στη διάρκεια των γυρισμάτων δε, ο Brad ήταν ακόμα παντρεμένος με την Jennifer Aniston.
Για αυτό και αρχικά το ζευγάρι διέψευσε τις φήμες που οργίαζαν, στο τέλος όμως οι δύο ηθοποιοί παραδέχθηκαν τον έρωτά τους.
 
Meg Ryan και Russell Crowe
 
Η Meg ήταν παντρεμένη για 10 χρόνια με τον επίσης ηθοποιό, Dennis Quaid, μέχρι τη στιγμή που ερωτεύτηκε παράφορα τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία "Proof of Life", Russell Crowe.
Η σχέση κράτησε μόλις λίγους μήνες αλλά ήταν αρκετοί ώστε να "τσαλακώσουν" την εικόνα του καλού κοριτσιού της Meg.
Billy Crudup και Claire Danes
 
Μπορεί και οι δύο να διατηρούσαν σχέσεις για εφτά ολόκληρα χρόνια, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να αναπτύξουν ερωτικό δεσμό στα πλατό της ταινίας "Stage Beauty" το 2004.
Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώην σύντροφος του Billy, η ηθοποιός Mary Louise Parker, ήταν εφτά μηνών έγκυος όταν την παράτησε για χάρη της Claire.
Ben Affleck και Jennifer Garner
 
Ο Ben και η Jen γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Daredevil το 2003.
Τότε ο Ben ήταν αρραβωνιασμένος με μια άλλη διάσημη Jennifer, τη Lopez, ενώ η Garner ήταν παντρεμένη με τον Scott Foley.
Οι δυο τους υποστήριξαν ότι αρχικά ήταν μόνο φίλοι, αλλά σύντομα η σχέση τους εξελίχθηκε σε ειδύλλιο, όταν χώρισαν από τους συντρόφους τους.
 
Tea Leoni και Billy Bob Thornton
 
Ο τότε σύζυγος της Tea, David Duchovny είχε ανακαλύψει ένα ύποπτο μήνυμα στο κινητό της ηθοποιού από τον Billy Bob Thorton, με τον οποίο η Tea συμπρωταγωνιστούσε στην ταινία Manure.
Έτσι έληξε ένας γάμος 11 ετών!
Ryan Phillippe και Abbie Cornish
 
Όπως είναι αναμενόμενο ο Ryan, υποστήριξε πως είχε προβλήματα στο γάμο του με τη Reese Witherspoon πολύ πριν από τα γυρίσματα της ταινίας "Stop-Loss", όπου και γνώρισε την Abbie Cornish.
Όμως λίγο μετά την ολοκλήρωση της ταινίας, ο γάμος τους κατέρρευσε.
 
Daniel Craig και Rachel Weisz
 
Σύμφωνα με τα media, ο κινηματογραφικός James Bond "έκλεψε" την όμορφη Rachel από τον αρραβωνιαστικό της και πατέρα του παιδιού της, το διάσημο σκηνοθέτη Darren Aronofsky.
Όλα αυτά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Dream House."
 
John Malkovich και Michelle Pfeiffer
 
Η Michelle Pfeiffer δεν κέρδισε μόνο την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ στην ταινία "Dangerous Liaisons" αλλά και την καρδιά του συμπρωταγωνιστή της, John Malkovich, ο οποίος χώρισε τη σύζυγό του, την ηθοποιό Glenne Headly.
 
Steve McQueen και Ali MacGraw
 
Η Ali MacGraw, άφησε το σύζυγό της και παραγωγό ταινιών Robert Evans, για τον Steve McQueen με τον οποίο πρωταγωνίστησε στην ταινία "The Getaway."
Eddie Fisher και Liz Taylor
 
Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Eddie Fisher άφησε την πικραμένη σύζυγό του, Debbie Reynolds για την Elizabeth Taylor, την οποία και γνώρισε στα γυρίσματα του "Butterfield 8"
Και έτσι ξεκίνησε μια αιώνια έχθρα μεταξύ των δύο ηθοποιών...
Richard Burton και Liz Taylor
 
Φυσικά ο γάμος της Liz με τον Fisher, δεν κράτησε πολύ, αφού μπήκε στη μέση ο Richard Burton, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Cleopatra."
Να υπενθυμίσουμε πως οι δυο ηθοποιοί παντρεύτηκαν και χώρισαν μεταξύ τους όχι μία αλλά δύο φορές!
 
Clark Gable και Loretta Young
 
Ο αξεπέραστος Clark Gable απάτησε τη γυναίκα του με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "The Call of the Wild", Loretta Young.
Η Young έμεινε έγκυος και αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα, ώστε να κρατηθεί μυστική η εγκυμοσύνη της.
Humphrey Bogart και Lauren Bacall
 
Η Lauren Bacall, 19 ετών τότε, ερωτεύτηκε τρελά (και δεν την αδικούμε) τον Humphrey Bogart στα γυρίσματα της ταινίας "To Have and Have Not."
Ο Bogart ήταν ήδη παντρεμένος αυτό όμως δεν τον εμπόδισε από το να συνεχίσει το ειδύλλιό του με την Lauren και στην επόμενη κοινή τους ταινία, "The Big Sleep."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...