English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

ο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ads ads ads

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Φάρμες και ράντσα των σταρ

www.tips-fb.com


Κένι Ρότζερς
Τοποθεσία: Άθενς, Τζόρτζια- Τιμή: $20 εκατομμύρια  - Έκταση: 1.200 στρέμματα 
Σχεδιάστηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Κένι Ρότζερς στον οποίο ανήκε αρχικά, αλλά το 2003 πουλήθηκε και μετατράπηκε στο θέρετρο και γκολφ κλαμπ «Beaver Dam Farms». Σήμερα πωλείται και πάλι. Το αρχοντικό των 1.200τ.μ εξακολουθεί να φέρει την σφραγίδα του στιλ του πρώτου του ιδιοκτήτη, ενώ η φάρμα περιλαμβάνει ένα μεγάλο γήπεδο του γκολφ, κήπους, ένα μικρό σπίτι δίπλα στη λίμνη, ειδικές εγκαταστάσεις και αρένα ιππασίας 8.400τ.μ, συνεδριακό κέντρο, πισίνες, γήπεδα τένις, ξενώνες και τρεις λίμνες με ψάρια.


Σέριλ Κρόου
Τοποθεσία: College Grove, Tenn - Τιμή: $4.5 εκατομμύρια - Έκταση: 154 στρέμματα 
Αν και η τιμή του έχει μειωθεί σημαντικά από τα $7.5 εκατομμύρια, που ζητούσε η γνωστή τραγουδίστρια και ιδιοκτήτριά του, το ράντσο αυτό παραμένει απούλητο εδώ και ένα χρόνο. Το κτήμα διαθέτει φωτοβολταϊκά συστήματα  που μειώνουν το ηλεκτρικό κόστος κατά 42%, ενώ στις εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται μια πολυτελής κατοικία, ένα στούντιο, αρένα ιππασίας κ.α


Ντένις Κουέιντ
Τοποθεσία: Πασίφικ Παλισάντες, Καλιφόρνια - Τιμή: $13.9 εκατομμύρια - Έκταση: 2 στρέμματα
Το κτήμα ιππασίας του γνωστού ηθοποιού διαθέτει μια πολυτελή κατοικία 780τ.μ -που έχει φιλοξενηθεί στις σελίδες του αμερικάνικου περιοδικού αρχιτεκτονικής Architectural Digest-με 8 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, τζάκια, γυμναστήριο, πισίνα και σπα. Επίσης, περιλαμβάνει ένα ακόμη σπίτι 200τ.μ και ένα γήπεδο γκολφ, ενώ τα ρυάκια και το πλήθος των δέντρων ενισχύει την φυσική ομορφιά του.


Κάρολ Κινγκ
Τοποθεσία: Σέντραλ Αϊντάχο - Τιμή: $16 εκατομμύρια  - Έκταση: 129 στρέμματα 
Το συγκεκριμένο κτήμα διαθέτει την κύρια και πρόσφατα ανακαινισμένη κατοικία από ρουστίκ περίπου 680τ.μ, δύο ακόμη οικίες 190τ.μ και 170τ.μ αντίστοιχα που λειτουργούν ως βοηθητικοί χώροι και ξενώνες, ενώ υπάρχει και ένα πλήρως εξοπλισμένο στούντιο ηχογράφησης. Στα ατού αυτής της έκτασης είναι η πισίνα, η αρένα ιππασίας και το θερμοκήπιο.


Γούπι Γκόλντμπεργκ
Τοποθεσία: Μάλμπορο, Βερμόντ - Τιμή: $2.175 εκατομμύρια - Έκταση: 745 στρέμματα 
Η κύρια και πρόσφατα ανακαινισμένη κατοικία αποικιακού στιλ χρονολογείται από το 1970, ενώ το ιδιαίτερα μεγάλο κτήμα διαθέτει πολλά ακόμη κτίσματα που λειτουργούν ως βοηθητικοί χώροι και ξενώνες. Εκείνο όμως που το κάνει μοναδικό είναι τα 15 μίλια με ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές για τα άλογα αλλά και τα 67 στρέμματα βοσκοτόπων.


Βαλ Κίλμερ
Τοποθεσία: Νέο Μεξικό - Τιμή: $18.5 εκατομμύρια - Έκταση: 5.238 στρέμματα
Χτισμένο σχεδόν πάνω στον ποταμό Pecos και κυριολεκτικά μέσα στη φύση, το ράντσο του ηθοποιού πωλήθηκε το 2011 αρκετά λιγότερο από την αρχική του τιμή που άγγιζε τα $33 εκατομμύρια. Ο Βαλ Κίλμερ αναγκάστηκε να πουλήσει την έκταση αυτή εξαιτίας χρεών της τάξης των $600.000 από απλήρωτους φόρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...